30.12.2014

Alelöytöjä & joululahjoja

Mä ajattelin esitellä muutamat uudet jutut, mitä sain joululahjaksi ja mitä oon löytänyt alennusmyynneistä tähän mennessä. Nää kuvat on otettu eilen ja löysin itseasiassa tänään lisää juttuja, joten todellisuudessa oon tehnyt vähän enemmän syntiä. Ne punaset hintalaput vaan huutaa mun (ja jonoista päätellen myös muiden) nimeä. Ilmottautuuko muita alehaukkoja? :D


Yhdestä joululahjapaketista paljastui ihanat Niken free 5.0 fitnesskengät, joita olin toivonutkin. Ihan täydelliset kengät salitreeniin ja oli jotenki kummasti motivaatioo lähtee tonne lumipyryyn rämpimään kohti kuntosalia, kun tiesi että saa nämä vetästä jalkaan ;)


Ginan alesta lähti mukaan söpöt ruutupöksyt, joita olin kattellu normihintasena jo aikasemmin. Pehmeistä lahjapaketeista paljastui puolestaan lämpöisiä sukkia, joille onkin aina jatkuva tarve.  


Mun perhe tuntee mut kyllä hyvin, koska sain tosi mieluisia herkkuja! Eniten oon innoissani tosta raakasuklaan valmistuspaketista, enkä malta oottaa että pääsen tekemään raakasuklaata itse. Ennen oon aina pulittanu 3e sellasesta pikkupatukasta joten toi satsi riittää varmaan pitkään :)


Sain myös lämpimät Globe hopen sukat, jotka on tehty osittain suomalaisesta turpeesta. Paketeista löytyi myös joulusuklaata, tuikkukippo ja Lumenen pirtsakka kynsilakka.


Alennusmyynneistä taas löytyi Bik Bokin ruutupaita, johon ihastuin ja sovituskopissa viimestään rakastuin! Niin ihana esimerkiksi farkkujen kanssa. Ja farkuista puheen ollen, oon aina luottanu vaan Dr. Denimeihin, koska kaikki muut on tuntunu päällä ihan hirveän epämukavilta. Sitten löysin Cubuksesta niin venyvät yksilöt, että myyjäkin sano että voit vaikka heittää spagaatin ne päällä. En heittäny, mutta luulen että olis jääny kiinni enemminkin omasta kun housujen venyvyydestä :D Niin mukavat päällä oikeesti ja vielä valmiiks polvista rikki oujee!! Cubuksesta ostin myös mustan sifonkitopin, jolle keksii käyttöä melkeinpä mihin tahansa asuun. 


Onlyn alesta löytyi vaaleanpunainen pörröneule ja ostettiin siskon kanssa samanlaiset, kun ihastuttiin molemmat siihen. Sitten vielä Bik Bokista pitsitoppi, jonka kukkakuvio näytti niin kivalta!

Joulupukki toi lisäksi myös muun muassa leffalippuja, rahaa, protskupatukoita, lisäravinteita, pyyhkeen, lämmitettävän vehnätyynyn ja kosmetiikkaa. Oon lukenu jo muutamista blogeista joululahja/ostospostauksia, mutta niitä saa ihmeessä linkittää lisää, ne on niin kivaa luettavaa!

M

23 kommenttia:

  1. Vähän kivoja lahjoja :) Mun paketista paljastui salikenkien sijaan Niken lenkkarit ja paljon muuta kivaa!

    Ja apua noi alelöydöt! Mäkin haluan aleshoppailemaan, mutta päätin olla menemättä ja säästää.. Kerrankin näin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa hyvältä nekin! :) Oho aika kova päätös, musta ei kyllä olisi tohon, joten pisteet sulle! :D mutta tottahan se on että säästäähän siinä :)

      Poista
  2. Nämä kaikki sun aleostokset/joululahjat on kyllä kaikki sellaisia mitkä voisin mielelläni napata itselle :)<3 tykkään siis!<3

    VastaaPoista
  3. Oi vitsit, vähänkö kivoja lahjoja oot saanu ja mahtavii löytöi tehny! :) Ihanat noi fitnesskengät <3 Ite kans lahjakortilla tilasin ton raakasuklaan valmistuspaketin ja ootan innolla, et pääsen sitä testaan :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Aijaa vähän kiva, mulla on ainaki odotukset korkealla sen suhteen, raakasuklaa on niin hyvää! ;)

      Poista
  4. Täällä ilmottautuu yks alehaukka, harmi vaan ettei tänä vuonna päässyt bongailemaan punasia lappusia. Sen verran lompakko pysyi visusti kiinni. :D Tosi ihania juttuja oot saanut lahjaksi ja ostanut alesta, voisin kotiuttaa kaikki myös itselleni. :) Voisit laittaa jotain juttua tuosta raakasuklaan teosta tänne? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinä sitten ainakin säästää jos itsekuri riittää noin hyvin! ;) joo mä ajattelinkin että voisin tehdä siitä jonkun jutun tänne! :)

      Poista
  5. Mä sain kans raakasuklaan valmistuspaketin, oon tosi kauan halunnu testata raakasuklaan valmistusta, niin nyt pääsen kokeilemaan. Kivoja löytöjä oot tehny:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tosi kiva! :) mäkin odotan innolla minkälaista siitä tulee :)

      Poista
  6. minkä nimiset noi sun cubuksem farkut on?:) ihana blogi sulla! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on high waist hannah skinny nimiset! :) kiitos <3

      Poista
  7. Mistä tota raakasuklaata saa ja paljonko maksaa? :-):-):-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä löytyy ihan isoista marketeistakin, hinnasta en oo varma kun sain ton lahjaks mutta oisko jotai pari kymppiä :)

      Poista
  8. Mä oon aina tehny tolla cocovilla raakasuklaata, ja tykkään kyllä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei kiva kuulla, ehkä mullakin sit onnistuu! :)

      Poista
  9. Löysin sun blogin tuolta Saijiksen postauksesta ja voi että kun tää on kiva! Oli pakko liittyä heti lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla! Tervetuloa lukemaan ♥ :)

      Poista
  10. Ihana blogi ! Sait uuden lukian.:)
    http://alisanelama.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Ihanat niket olet löytänyt : ))

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. ohh mitä ostoksiaa<3 noi lenkkaritt on upeet! munki pitäs testata raakasuklaata! näyttää nii hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Just teinkin postauksen raakasuklaasta ja siitä tuli kyllä niin hyvää nams :))

      Poista