12.1.2015

12 facts about me


Tykkään lueskella muiden blogeista faktapostauksia ja ajattelin toteuttaa pitkästä aikaa sellaisen myös itse, kun uusia lukijoitakin on tänne viime aikoina löytänyt :) Ja myös te vanhat lukijat ehkä opitte jotain uutta näistä..

Rakastan mun kahta chihuahuaa yli kaiken ja pidän huolen että ne saa elää onnellista koiranelämää.  Ne saa satoja kertoja päivässä kuulla kuinka ihania ja rakkaita ne on :D Mulla on koko ajan myös chihuvauvakuume, jolle ei näy loppua..

 Opin viime syksynä juomaan teetä ja sitä ennen olin oikeesti maailman pahin teen vihaaja :D Mutta never say never, koska nykyään sitä vois mennä vaikka litratolkulla ja hamstraan kaappiin kaikkia mahdollisia luomuteepaketteja.

Unelmoin aina jostain ihanasta kalliista laukusta. Tällä hetkellä se on Vuittonin Eva Pochette ja käyn kuolaamassa sitä joka päivä LV:n nettisivuilta.

En oo kymmeneen vuoteen syöny punasta lihaa ja vähän aikaa sitten jätin ruokavaliosta pois myös muun lihan kotimaista lohta lukuunottamatta.


Oon tosi hidas lukemaan. Aina kun vaikka lukiossa piti lukea joku teksti luokassa, niin en ikinä ehtiny läheskään loppuun asti kun muut alkoi jo mölisemään.  Samoin esim. tenttiin lukeminen on aina tosi hidasta ja vie paljon aikaa. 

 Mua kiinnostaa tosi paljon kaikki onnettomuudet, katastrofit ja niihin johtaneet syyt. Varsinkin lento-onnettomuudet on hirveen mielenkiintosia ja imen niistä aina kaiken saatavilla olevan tiedon. Myös kaikki uudet mullistukset tieteessä, salaliitot ja terrorismi on kiinnostavia puheenaiheita.

 En silti pelkää lentämistä, rakastan matkustelua ja oon ollu lentokoneessa reilusti yli 50 kertaa.

Jos joku asia mietityttää niin se on AINA pakko googlettaa. Vaikka heräisin keskellä yötä miettimään, että montakohan kuuta saturnuksella on niin mun on pakko kaivaa puhelin lattialta ja selvittää se..


Oon ihan koukussa Pretty little liars -sarjaan. Katon niitä samaan tahtiin kun ne ilmestyy Jenkeissä ja ootan uusia jaksoja aina ihan hullun lailla :D

Treenaan salilla aina sellasessa omassa kuplassa, musat täysillä ja keskityn vaan siihen mitä teen. Musta on kiva jos joku tulee juttelemaan, mutta jotenki aina häkellyn tosi paljon kun oon niin omissa maailmoissani ja endorfiinipöllyissä.

En selviäis mistään ilman mun kalenteria. Oon niin hyvä unohtelemaan asioita että mun on aina pakko kirjottaa kaikki ylös ja vähän väliä tarkistaa sieltä.

Oon aina ollu tosi laiska juomaan vettä, mutta nyt vuoden alusta alotin juomaan joka päivä ainakin 2-3 litraa päivässä. Oon onnistunu yllättävän hyvin, koska luulin että mun innostus loppuis parin päivän jälkeen. 


Löytyykö teiltä mitään samoja? :D

M

24 kommenttia:

  1. hahaa näitä on huippu lukea!! itseä kiinostaa kans kaikki lento-onnettomuudet sun muut kamaluudet mutta ei siks et ne on kamalaa/surullista, mut niissä on silti jotain kiehtovaa ja oppia uutta! ja toi google... ihan sama :DDDD yölläki jos jotain pohtii nii *ei hitto, pakko googlettaa* :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä, niissä on vaan jotain tosi kiehtovaa ja ehkä siihen liittyy joku sellanenkin, ettei niitä ehkä ihan täysin pysty käsittämään! Haha helpottavaa kuulla että on muitaki google-riippuvaisia xD ♥

      Poista
  2. Mua kans kiinnostaa lentotapaturmat! Etenkin kun tv:stä tulee se sarjakin, oisko FOX? Vaikka on vanhoja turmia, nii ihan sika mielenkiintosia :)
    Missäs kaudessa PLL menee? Taisin ite jaksaa kattoa amerikan tahtiin 4 (?) kauden loppuun, mutta se meni niin sekavaksi koko sarja, että innostus lopahti :/
    Plus, itsekin aloin juomaan 2-3l päivässä vettä :) Edelleen tekee tiukkaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin oon kattonu niitä, ihan parhaita! Siinä on nyt 5. kausi meneillään ja oisko about 15 jaksoo tullu. Se on välillä kyllä sekava mut niiiin koukuttava että ei voi lopettaa :D multa jotenki aina unohtuu se juominen, sit muistaa ja koittaa kerralla vetästä kauheen määrän nii eihän siitä kyllä mitää tuu :D mutta ehkä sekin on parempi ku ei mitään! :)

      Poista
  3. Aivan ihana postaus <3 niin kivaa luettavaa :))<3 tuo google :D pakko aina!! Päivittäin kyllä tulee käytettyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 joo niinpä, en tiiä sitten onko se hyvä vai huono :DD

      Poista
  4. olipa kiva lukea tällainen faktapostaus siusta! :) pretty little liarsiin ollaan täälläkin jääty ihan koukkuun!<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla! <3 Se on kyllä huippu sarja!! :)

      Poista
  5. Tällasia faktapostauksia on tosi kiva lukea :) Mä oon myös googlaamassa jatkuvasti ties mitä asioita, eikä se tosiaan kato kyllä aikaa tai paikkaa, jos joku asia alkaa mietityttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! :) google on kyllä pelastanu niin monelta etten tiiä selviäisinkö enää ilman :D ja tosiaan hyvin sanottu kun se ei katso aikaa tai paikkaa niin kaikki tieto on kyllä niin helposti saatavilla nykyään! :)

      Poista
  6. Nää on niin huippuja lukea ja nyt hoksasin miten pitkä aika omasta fakta postauksesta on! Ihana oppia tunteen sua paremmin. Ps. toinen laukkuhaaveilija ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sit voisit kyllä vaikka tehdä sellaisen, ois ihana lukea!<3 Laukut on kyllä niin hyvä unelmoinnin kohde ;)

      Poista
  7. Heei! Täällä on toinen PLL-fani joka googlettaa aina kaiken heti ja on kiinnostunu onnettomuuksista, mutta munki toimintaa vaikeuttaa se et oon niin hidas lukeen! :D oon myös laiska vedenjuoja mut en oo saanu muutosta aikaseks.. vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi löytyipäs paljon samoja juttuja! :D vedenjuonti on kyllä niin vaikeeta, se vaan unohtuu kun ei oo jano!

      Poista
  8. Löytypä tosi paljon samoja! PLL koukutti ennen tosi pahasti, mut jossain vaiheessa jäi monta jaksaa kattomatta ja en oo kereny jatkamaa siitä mihi jäin... :D Ja kans kaikki lentokonejutut kiinnostaa ihan sikana, mutta mitään pelkoja ne ei kyllä aiheuta, ihme kyllä. :o Aaah rakastan lentämistä ja lentokenttiä haha! Hei, mua kyllä kiinnostais välillä lukea jotain hyviä kasvisruoka/kala reseptejä, sais omaanki ruokavalioon vähän vaihtelua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpäs löytyi näköjään! :) Lentokoneissa ja lentokentissä on kyllä joku oma ihana viehätyksensä, menomatkalla ainakin :D Mulla on itseasiassa luonnoksissa postaus kasvissyönnistä ja mietin että voisin samalla jakaa myös muutamat reseptit! Eli sellaista on luvassa kun vaan saan postauksen kunnolla kasaan :)

      Poista
  9. Näitä faktapostauksia on tosi kiva lukea, oppii aina jotain uutta. :) Heii mäki oon huono juomaan vettä, siis ihan oikeasti tosi huono ja teen fyysistä työtä. Kerro mulle hyviä vinkkejä miten sitä juomista vois ylläpitää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näistä kyllä varmasti oppii! :) Oon huomannu että mulla unohtuu se veden juominen aina kun oon vaikka koulussa tai töissä, mutta kotona muistan aina ihan hyvin. Mulla auttaa ainakin se että juon isommasta lasista, sellasesta kauheesta tuopista melkeinpä niin tulee tavallaan huomaamatta juotua enemmän :D ja sitten toinen mikä auttaa kodin ulkopuolella on ihan perus vesipullon mukana pitäminen. Oon tehny itelleni säännön ettei kotia oo tulemista jos pullossa on vettä jäljellä, vaikka lähtis vaan tunniks jonnekin :DD

      Poista
  10. Jes mahtavaa ku sieki teit tällaisen! Oli tosi kiva lukea. Meillä paljon yhtäläisyyksiä, eka ehdottomasti!! Minunkin chihut saa lässytystä joka päivä. <3 Ja oon kans hidas lukemaan. Tykkään kans lukea ja katsoa kaikkia katastrofaalisia juttuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei kiva kuulla että näistä tykätään! :) Noniin sieltäkin löyty sitten paljon samaa :D Mä just tänään taas ihastelin sun chihuja instasta, niin söpöjä ja ihania että ansaitseekin paljon lässytystä ♥ :D

      Poista
  11. Nää faktapostaukset on kyllä tosi kivoja! Oppii aina jotain uutta bloggaajasta :-)<3 Ja hei, tunnistin itteni mm. tuosta google kohdasta :'D ja parista muustakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva!! <3 haha meitä google-riippuvaisia taitaa sitten ollakin vaikka kuinka! :D

      Poista
  12. Samaistun mm. katastrofeihin, googletteluun ja Pretty Little Liarsiin :P Itsekin katson sitä Amerikan tahtiin. Se menee kyllä välillä ihan älyttömäks, mut pakko vaan silti seurata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon samaa mieltä että välillä on sellasia juonenkäänteitä ettei meinaa perässä pysyä :D mut silti se on niin hyvä!!<3

      Poista