25.1.2015

Sunday mood

Tänään on ollu niin rento sunnuntai, etten muista millon viimeks olisin viettäny tällasta päivää. Taitaa torstain opiskelijabileet vielä vaikuttaa, kun vielä tänäänkin oisin voinu nukkua vaikka kuinka myöhään :D Kiva välillä vähän ladata akkuja ja olla tekemättä sen kummempia juttuja, kun lueskella blogeja, katella sarjoja ja silitellä kainalossa nukkuvia koiria. 


Löysin tällä viikolla kirpparilta Lauren Condarin tyylikirjan kahdella eurolla. Oisin halunnu ton jo sillon muutama vuosi sitten kun se ilmesty, mutta nyt ainakin oli hyvä syy ostaa se kun sai noin halvalla! Tossa on hyviä vinkkejä pukeutumiseen, kauneuteen ja hiustenhoitoon liittyen, eikä noi neuvot oo vanhentunu kyllä yhtään, vaikka toi kirja ei ihan upouusi olekaan. 


Sunnuntailaiskuus jatkui myös keittiön puolella, kun jääkaapissa oli pelkkiä jämiä viikon ajalta eikä tietty kauppaankaan jaksanut lähteä. Löysin yhden tortillalätyn ja kokosin sen päälle "tortillasalaatin" tuliseks maustetusta soijarouheesta, tomaatista, salaatista, avokadosta ja kermaviilikastikkeesta. Tuli niin hyvää ja käytännössä vielä ihan tyhjästä!


Nyt yritän tsempata ja nousta vihdoin täältä sängynpohjalta, meikata ja suunnata salille. Kyykkytangot ja nilkkapainot siellä huutaa jo mun nimeä koska se ois pepputreenin vuoro, jeii!

Leppoisaa sunnuntaita ihanat

M

22 kommenttia:

  1. Vähä hyvä tsäkä jos 2€ tuon kirjan löysit! Wau :) Miltä kirpparilta sen bongasit? Ja millä kirpparilla yleensä siis käyt? :)
    Ja aivan ihania kuvia taas kerran! Sun koirat on kyllä maailman söpöimmät otukset! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä huippulöytö, radiokirppikseltä bongasin :) Käyn yleensä siellä ja sitten bonuskirppiksellä myös, ne on mun lempparit tampereella :) Voi kiitos paljon ♥

      Poista
  2. Mistä kummasta ton kirjan nuin halvalla saa :o itsellä on jo se beauty-osa, ja haaveissa olisi hommata tuokin!

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Radiokirppikseltä löytyi! ;) Sekin olisi kiva lukea nyt kun tykästyin tohonkin :))

      Poista
  3. siiis mitä kahdella eurolla??:oo huhuh!! Mää niin haluaisin tuon <3 Ja oikeasti niin seesteinen ja rauhallinen fiilis tuli tästä postauksesta <3 Justiin tein eilen videoo ja vastasin blogikysymyksiin ja sanoin siinä että haluaisin kehittyä siinä, että ottaisin kuvia arkisista jutuista kotona- just tämmösiä niinkö tämä <33 puspus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo äläpä! Heti haukkana nappasin sen itelleni ;D Voi ihana kuulla <3 No niitä ois kyllä oikeestikin kiva nähdä, ne on aina mielenkiintosia kaikessa yksinkertasuudessaan! :) En malta oottaa sitä sun videoo pus ♥

      Poista
  4. Ihania kuvia. Mullakin tuo kirja ja tykkään kyllä paljon:)
    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Oii, ihania kuvia ja ruokia! <3 Sun sunnuntai kuulostaa erittäin rennolta ja voimaa antavalta! :) Toivottavasti pepputreenikin meni nappiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Ja kyllä muuten meni, toivottavasti huomenna tuntuu jaloissa ja kunnolla ;)

      Poista
  6. Oi miten nätti tarjotin sulla tossa ekassa kuvassa ♥ Ja toi kirja parilla eurolla oli kyllä tosi hyvä löytö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, se onkin yks lempparijutuista tällä hetkellä ♥ Joo niin oli! :)

      Poista
  7. näyttääpä hyvältä toi tortilla nams! mutta mitä tossa lasissa sen vieressä on? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää! :) siinä on ihan vaan jäävettä ja kiiviä! Tykkään juoda vettä joskus sillain että laitan muutaman hedelmäpalan sekaan, tuo kivasti makua :)

      Poista
  8. Oi vitsiii mä haluun kans ton kirjan<3!! Ja tortilla, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä kirja, oon niin tyytyväinen että ostin sen!<3

      Poista
  9. olipa kiva lukea tätä postausta ja siun kuulumisia :) ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  10. Ootpa tehny tosiaan tosi hyvän löydön!! Vautsi ja nää kuvat on tosi kivooja. :) Tällaisia arkisia juttuja on kiva lukea, pitäisi itselläki toteuttaa mitä se arki oikeasti pitää sisällään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, kerrankin! :) Mukava kuulla, mäkin tykkään tällasia lueskella että toteuttamaan sitten vaan ;)♥

      Poista
  11. Voi vautsi mikä ihana blogi sulla on ♥ oon ihan koukuttunut selaan postauksia mitä oot tehnyt ja ihasteleen toinen toisen perään upeita kuvia :) ihastuin tuohon diy ideaan tuosta prada mafra taulusta, että taidampa alkaa väkertämään jossain kohtaan itellekkin samanlaista tai ainakin samantyylistä koska seinät alkais pikku hiljaa kaivata jotain muutakin kuin valkoisen pinnan :D mutta aivan ihastuttava blogi, jään ehdottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon aivan ihanasta kommentista!! ♥ Piristit tosi paljon mun päivää! Joo teepäs ihmeessä, pienilläkin jutuilla saa kivasti uutta ilmettä sisustukseen :))

      Poista