3.1.2015

Vuosi 2014 osa 1

Uusi vuosi on vaihtunut, mutta muistellaanpas vielä hieman viime vuotta kuvien kera! Vuodesta 2014 jäi päällimmäisenä mieleen matkustelu, koska pääsin käymään Virossa, Singaporessa, Balilla kaksi kertaa, Gileillä, Australiassa, Itävallassa ja Slovakiassa. Huh mikä määrä tunteja tulikaan istuttua lentokoneessa! Tässä ensimmäisessä osassa tulee siis juttuja hyvin tiivistetysti tammikuusta kesäkuuhun, mitä kaikkea oon puuhaillut ja kokenut. 

Tammikuussa treenasin tosi ahkerasti ja löysinkin itteni salilta lähes tulkoon joka päivä. Muuten kävin vaan reippaana koulussa ja töissä, koska säästin tulevia reissuja varten. Pakkasta kiroten yritin vaan selviytyä talvesta ajattelemalla Balin kuumaa aurinkoa. 


Helmikuussa kävin ottamassa toisen tatuoinnin sisäpuolelle käsivarteen ja teki kyllä kipeetä! Ystävänpäivää vietin viime vuosien tapaan Anniinan kanssa, käytiin syömässä ja vähän herkuttelemassa. Oltiin myös pelaamassa kyykkää ja meidän joukkueen nimihän oli tietysti International Lovers, aussi-, norja- ja jenkkiedustus oli kunnossa ja hauskaa oli vaikkei kovin pitkälle peleissä päästykään. Sain myös monena kylmänä aamuna herätä ihanien chihuahuoitteni vierestä  


Maaliskuussa päästiin koulussa tehdyn harkkatyön palkintomatkalle Tallinnaan ja saatiin nauttia jo vähän kevään ensimmäisistä auringonpaisteista. Meillä oli myös killan vuosijuhlat masquerade teemalla ja oli niin siistiä olla koko ilta naamioon piiloutuneena :D Kävin myös Helsingissä Jannika B:n salaisilla levyjulkkareilla ja oli kyllä parasta livemusaa mitä vuoden aikana kuulin!


Huhtikuu oli vuoden odotetuin kuukausi, koska silloin koitti tyttöjen reissu Singaporeen ja Balille! Molemmissa paikoissa olin käyny aikasemmin, mutta oli ihan mieletöntä päästä uudestaan tuttuihin maisemiin. Saatiin kuukausi kulumaan auringossa, shoppaillessa ja tietysti myös bailatessa melkeinpä koko vuoden edestä. Otin myös uuden tatuoinnin nilkkaan ja se kipu oli niin sietämätöntä ettei tatuointikoneen alle ole sen jälkeen tehnyt mieli. Mutta reissu oli ehdottomasti tän vuoden paras kokemus jota en ikinä unohda ♥


Toukokuussa nautin Suomen alkavasta kesästä ja olin myös ehkä stressaantunein ikinä, koska kandityö piti kirjottaa valmiiksi. Muutaman kerran olin jo luovuttamassa, mutta sain sen valmiiksi parin viikon koululla asumisen jälkeen.. Kandin palautusta juhlittiin skumpan ja mansikoiden kera sekä jänskättiin Suomen pelejä! 


Kesäkuussa saatiin ihanat Balitytöt Tampereelle, käytiin juhlimassa meidän huippuporukalla ja samalla vietettiin myös Anniinan synttäreitä ja mun läksiäisiä, kun lähdin kesäksi reissuun. Pian koittikin uusi seikkailu, kun otin suunnaksi Australian maapallon toisella puolella. Kesäkuun aikana ajettiin autolla 5000 kilometriä Aussien halki, mikä oli aivan mahtava kokemus, vaikka rankkaa välillä olikin. Näin matkan aikana ihan huikeita juttuja, mistä oon todella kiitollinen. 


Seuraavassa postauksessa kuulette sitten juttuja heinäkuusta joulukuuhun, ettei näistä tuu liian pitkiä ja että edes joku jaksaa lukea :D 

Ihanaa uutta vuotta ja muistetaan tehdä tästäkin vuodesta ikimuistoinen eiks niin!

M

14 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia <3 Kuulostaa mahtavalta sun alkuvuosi, oot päässy niin paljon matkusteleenki viime vuonna!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Joo en itekään jotenkin tajunnu että noin paljon tuli ravattua maailmalla :D Jäi kyllä ihania muistoja noilta reissuilta :)

      Poista
  2. Aivan ihana tää sun blogi kyllä! ♥ Selailin ties kuinka monta postausta taaksepäin ja koko ajan teki mieli vaan jatkaa eteenpäin :) Jään ehdottomasti seurailemaan tätä myös tulevaisuudessa, wau!

    Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
    ❤:llä Henna/HENNAM.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, kiitos tosi paljon!! ♥ Joo käyn mielelläni kurkkaamassa! :))

      Poista
  3. Kivasti kirjoitettu alkuvuoden tapahtumista. Vaikka en ole lukenut sinun blogia viime vuoden alkupuolella niin oli mukava lukea niistä sinusta. Nyt tiedän enemmän sinusta ja tapahtumista. :) Vitsi sulla on hyvä kroppa ja oot tosi kaunis. Odotan jo loppuvuoden postausta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä ainakin tulee tiivistetysti tapahtumia niin voi saada jonkunlaisen käsityksen mitä oon puuhaillu! :) Huomasin saman itekin lukiessa näitä vuosikatsauksia sellasista blogeista joita oon vasta alkanut seuraileen :) Kiitos kovasti ♥

      Poista
  4. millä lentoyhtiöllä/mitä välipysähdyspaikkoja käyttäen oot yleensä lentäny balin/aasian suuntaan? ja osaatko sanoo millasta säätä on just huhti-toukokuussa balilla? :) ite oon käyny balilla kerran ja se oli joulukuuta, osu muutama sadepäivä mut muuten säät onneks suosi vaikka olikin vissiin jonkunasteinen sadekausi meneillään! tykästyin kovasti ja hirveesti houkuttelis uudestaan lähteminen - mitkä on muodostunu sun lempparipaikoiks balilla? haha hirvee bali kysymyspommitus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon halunnu lentää mahdollisimman halvalla, joten oon aina joutunu kärsimään useista vaihdoista :D Mutta oon lentäny Malaysia airlinesilla jonkun Euroopan kaupungin kautta Singaporeen ja/tai Kuala Lumpuriin ja sieltä Airasialla Balille :) Viimeks kun tulin yksin kotiin Balilta niin mun reitti oli Denpasar-Jakarta-Singapore-Kuala Lumpur-Pariisi-Helsinki - en todellakaan suosittele tätä ellei todella rakasta lentokoneita ja lentokenttiä! :'D Huhtikuussa lennettiin Helsingistä Finnairin suoralla lennolla Singaporeen mikä tuntu ihan luksukselta eikä ollu ees pahan hintanen kun varasi ajoissa :)

      Huhti-toukokuussa on ihan mahtavat säät! Aurinko paistaa, sade on minimissään ja on tosi kuuma!

      Mun lempparipaikkoja on varmaankin ihan se Kuta-Legian-Seminyak alue ja Uluwatu. Kutalla yöelämä ja shoppailu ja Uluwatussa taas mahtavat biitsit! Surffaamiseen tykkään Double six rannasta, mikä löytyy Seminyakista, koska aallot on sopivia alottelijoille :) Ja sitten Denpasarikin on vierailun arvonen koska sieltä löytyy vaatteita niin halvalla tehtaanmyymälöistä! Siinäpä varmaan ne mun Bali-suosikit, näihin kysymyksiin vastailee tosi mielellään ;)

      Poista
  5. Vitsi sun alkuvuotes kuulostaa kyllä niin hyvälle!<3 Jotenkin tätä blogia selatessa tulee aina ihan järkyttävä matkakuume :'DDD Vitsi mäkin haluun Balille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli kyllä itellenikin kun selailin näitä kuvia! :D Bali on niin ihana ♥

      Poista

  6. Moi, toivottavasti vastaisit tähän pian :) tiiätkö jotain hyvää paikkaa Tampereella jossa sais otettua suihkurusketuksen? Etin nimenomaan luotettavaa paikkaa josta ois hyviä kokemuksia, koska tasainen lopputulos on tärkeä! Jos sulla itellä ei oo kokemusta niin haluaisitko kysyä joiltain ystäviltäsi ovatko he käyneet täällä jossain suihkurusketuksessa?:) kiitos paljon jos autat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt kyllä osaa tässä asiassa auttaa yhtään, kun en oo koskaan ite käyny eikä tuu mieleen nyt ketään kaveriakaan kuka olis käyny :/ ehkä googlettamalla vois jotai kokemuksia löytyä, kannattaa varmaan kokeilla ainakin :)

      Poista
  7. voi miten ihania kuvia ja kivan kuuloinen vuosi siullakin takanapäin :) liityinkin samalla lukijaksesi, blogisi vaikuttaa ihanalta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Tervetuloa seurailemaan ♥ :)

      Poista