27.2.2015

February snapshots

Nyt olisi tarjolla vähän puhelinräpsyjä helmikuun ajalta. Järkkäriä kannan mukana nykyään aika vaihtelevasti, mutta puhelimen muisti sen sijaan täyttyy aina vaikka minkälaisista otoksista. Askartelin muutaman kollaasin, joten kurkataanpas mitä kaikkea olen viime aikoina puuhaillut :)


Uuteen Oloblogit lehteen tutustumista karkkipäivänä. Huomatkaa Kertun karkkipurkkiin kohdistunut tiukka katse :'D | Uusi iPhone 6 kullanvärisenä, mikä oli ihan mahtava hankinta! | Kertun kanssa pusuttelua ja halailua. Siinä on kyllä sellainen vauveli jota saa koko ajan olla paijaamassa | Meidä huikea Team Lieminen akateemisessa MM-kyykässä


Meitsin naama ja punaista huulipunaa pitkästä aikaa | Teehetki ihanien tyttöjen kanssa Cafe Pella'ssa | Kevät vaatteiden shoppailua, kotiutin muun muassa vaaleanpunaista ja sifonkia.. | Käytiin katsomassa Fifty shades of grey, mikä oli ihan hyvä! Parasta leffassa taisi kuitenkin olla musiikki ja oonkin sitä soundtrackia soittanut joka päivä, varsinkin Crazy in love on iiiihana :)


Super nannaa vegaania frozen yogurtia Forumin Kipossa | Uninen pikku Misty peiton alle käpertyneenä | Treenaamisen toiseen puoleen, eli ruokaan ja mielikuvaharjoituksiin keskittymistä kipeenä ollessa ;) | Atm koulun kirjastossa harkkatöitä (blogipostausta) ahertamassa raakapatukan kanssa. 

TGIF kivaa viikonloppua!! :)

M

22 kommenttia:

  1. Oiiii että miten paljon ihania ja herkullisia kuvia <3 sulla on niin kauniit kasvonpiirteet <33 oikeen ihanaa viikonloppua kaunotar :*<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Oot kyllä Emilia niin ihana kun jaksat aina piristää sun kommenteilla :) <3

      Poista
  2. Onko sulla tuossa kolmannessa kuvassa vasemmalla H&M:n tämä kukkakuvioinen haalari: http://www.hm.com/fi/product/56130?article=56130-B#article=56130-A :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi samannäkönen printti mutta toi on mulla ihan paita vaan, ausseista ostettu :)

      Poista
  3. tällaiset kollaasi-kuulumis-postaukset on niin kivoja! :) kaunis olet<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! ♥♥ Näitä on myös mukava toteuttaa!! :)

      Poista
  4. Upea Minna, sun naama ja punanen huulipuna <3__<3 Ja tiiäkkö mitä :D Mulla ei oo tehny karkkia mieli moneen kuukauteen, mutta tuo sun irtokarkkikippo sai aikaan hirveän herkkuhimon ja marssin kohta tohon lähikauppaan samalla ku käytän Rockya pissalla :D Että kiitti vaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus! ♥ Voi eiiii :DD Mulle käy kyllä kans tosi usein noin jos näkee jotai herkkua! Nautihan karkeista ;) ♥

      Poista
  5. Oot kyllä niiiiin upea! Tää sun blogi on noussut mun ehdottomiin ykkösiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä kommentti! Ihana, kiitos tosi paljon ♥

      Poista
  6. Oi sinua ihanaa, hehkut kauneutta toisen kollaasin ensimmäisessä kuvassa. <3 Hahha, naurahdin tuota Kertun katsetta, niin hassu. :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Jenna ♥ Haha joo, Kerttu kyllä tietää missä herkut on ;D

      Poista
  7. Hei, laitatko kuvasi kenties flickrin kautta ja minkä kokoisina? Todella ihania kuvia ja todella toimivan kokoisia nuo sinun kollaasit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan ihan bloggerin kautta nämä! Ja sillein että leveys on 750, muokkaan sen valmiiks yleensä paintilla vaan :) Pitäis kyllä varmaan koittaa sitä flickriä joskus kun blogger kai vähän huonontaa laatua.. Kiva kuulla, kiitos ♥ :)

      Poista
  8. Ihania kuvia - oot ihan hurjan kaunis! :) Ja voi mitä söpöläisiä koiruleita noissa kuvissa vilahti, en kestä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti! <3 Joo ne on kyllä sellasia söpöliinejä :))

      Poista
  9. Olipa aivan ihana postaus! <3 Niin kauniita kuvia ja muutenkin mukava lukea sinun kuulumisista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla että tykkäsit, kiitos paljon! <3 :)

      Poista
  10. No nyt alkoi tehdä heti aamusta mieli frozen yogurttia :D

    VastaaPoista
  11. Ihania ja rakkaita kuvia. Koiruli on niin söpö! :') Tuli mieleen, että pitäis itekki toteuttaa tämän tyylinen postaus joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Joo teepäs ihmeessä, näitä on kiva lukea muittenkin blogeista! :)

      Poista