24.3.2015

Herkkuhetki ystävän seurassa

Olin tosi innoissani, kun kuulin pääseväni taas toteuttamaan yhteistyöpostausta Alpron kanssa. Alpron tuotteet ovat olleet itselläni jokapäiväisessä käytössä jo pitkään, joten voin lämpimästi suositella niitä ihan jokaiselle. Ja mikä olisikaan parempi tapa tutustuttaa läheisiä ihmisiä näihin tuotteisiin, kuin pieni herkkuhetki ihanan ystävän kanssa. Siispä päätinkin tehdä meille vegaanista jugurttijäätelöä uudesta Alpro natural manteleilla -kasvipohjaisesta tuotteesta ja jakaa mukavan hetken yhdessä kevätauringon paisteessa.


Alpro on Euroopan markkinajohtaja kasviperäisen elintarvikkeiden valmistajana. Se valmistaa tuotteensa monenlaisista herkullisista ja terveellisistä ainesosista, kuten mantelista, hasselpähkinästä, riisistä, soijasta, kaurasta ja kookoksesta. Alpron tuotteet koostuvat erilaisista juomista, vaihtoehdoista jugurtille sekä ruoanlaittovalmisteista. Tuotteet sopivat mainiosti osaksi tasapainoista ruokavaliota. Jos haluatte katsoa Alpron tuotteista kehiteltyjä reseptejä, niitä löytyy lisää osoitteessa www.alpro.com.


Jätskistä tulikin sen verran hyvää, ettei se kuvien oton jälkeen kyllä montaa minuuttia noissa kupeissa säilynyt ;) Makeutukseen käytin erytritolia (oon joskus kirjoitellut siitä tänne), joten itse jäde oli lähes tulkoon sokeritonta. Kaveriksi laitettiin vielä punaisia kirsikoita ja pekaanipähkinöitä, joista tuli kyllä ihan täydellisyyttä hipova kombo yhdessä jugurttijäätelön kanssa. 


Mantelijugurttijäätelö

1 purkki Alpro mantelijugurttia
1,5 dl Alpro soya vispautuvaa
makeutukseen esim. erytritolia, steviaa, hunajaa tai sokeria

Vatkaa Alpro vispi vaahdoksi, sekoita joukkoon mantelijugurtti ja makeuta mielesi mukaan. Laita seos kulhossa pakkaseen ja sekoita vähintään puolen tunnin välein, jotta jäätelö jäätyy tasaisesti. Jäätymisessä menee muutama tunti, jonka jälkeen jätski on valmista herkuteltavaksi! 


Tästä käyttämästäni Alpron tuotteesta löytyy sama myös kookoksen makuisena, mitä aion seuraavaksi kokeilla jätskin tekemiseen. Useimmiten tykkään syödä noita mantelin ja kookoksen makuisia jugurtin korvikkeita ihan pelkiltään tai esimerkiksi smoothiessa. Näiden lisäksi valikoimasta löytyy myös Alpro natural maustamaton, joka on täysin sokeriton ja sopii sen vuoksi hyvin myös ruuanlaittoon. 

Aiotteko testata tätä herkkua? :)

M

20 kommenttia:

  1. Oi nam! Itse rakastan alpron tuotteita, oon laktoosi-intolerantikko joten noi kasvipohjaiset jukurtit ym on mulle kuin luotu :D pitääkin laittaa tää resepti testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä samaa mieltä, en varmaan pärjäis enää ilman noita :D testailepas ihmeessä! :)

      Poista
  2. Ooi nammm :)<333 näyttää niin hyvältä!! Tätä aijon testata <3 täällä yks joka nimittäin kans rakastaa alpron tuotteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä herkkua ja niin helppoa tehdä! <3 Alpron tuotteet on kyllä huippuja ja mä ainakin oon niitten kauhea suurkuluttaja :DD

      Poista
  3. oii kuulostaa herkulliselta! :)

    VastaaPoista
  4. näyttää niin hyvältä!<3 ihanaa kun siun blogista löytää aina mitä herkullisempia reseptejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla että nää reseptit on sun mieleen! <3

      Poista
  5. Nam miten hyvälle kuulostaa ja erityisesti toi kookosjäde ois mun makuun! 8)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa tein eilen kookoksen makusta ja siitäkin tuli kyllä hyvää! :D <3

      Poista
  6. Oi, kuulostaa hyvältä :) Voisikin joskus testata, varsinkin nyt kun koitan kokonaan päästä eroon maitotuotteiden käytöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kokeilepas! Mulle ei muuten tuottanu ongelmia lopettaa maitotuotteiden käyttöä muuten kun jätskin suhteen, mutta niitäkin löytyy kaupoista vaikka mitä kasvipohjaisena ja sit tietysti voi aina tehdä ite :)

      Poista
  7. Noi annokset näyttää niin houkuttelevilta! NAM <3 Ehdottomasti voisin laittaa testaukseen! :) En oo meinaan vieläkään ehtiny testaan mitään Alpron tuotteita, joten nyt ois jo korkee aika ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aikas hyvää kyllä! :P Joo no nyt on sitten jo aika testata, eli kokeilepas ihmeessä! <3

      Poista
  8. Täähän kuulostaaki aika iisiltä ohjeelta, onnistuis varmaan multaki! ;D jukurttijäde kuuluu kyllä omiin suosikki herkkuihini, joten pakko kokeilla tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä älyttömän helppo tehdä! Onnistuu varmasti ;) <3

      Poista
  9. Aijon ehottomasti testata, aivan älyttömän hyvännäköistä ja kirsikoita voisin syödä jo pelkästään niin varmasti on tosi hyväää. ♥ Kiitti reseptistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olepas hyvä vaan! ♥ Haha mun on pakko tunnustaa että joskus ostan noita kirsikoita ja vedän ihan pelkästään, ne on niin hyviä! En tajua miten jotkut tyyliin inhoo niitä, ne on just parhaita!! :D

      Poista