25.4.2015

Pikavisiitti Helsinkiin


Otin keskiviikkona suunnaksi Suomen lempikaupunkini eli Helsingin, jonne haluan aina matkustaa oli kyseessä sitten millainen (teko)syy tahansa. Tällä kertaa vuorossa oli  Food for media -tapahtuma, johon lähdin enemmän kuin innoissani, noh, koska ruoka. Aamyhdeksältä olinkin siis jo ihastelemassa erilaisia ruokauutuuksia skumppalasi kädessä. Oli ihana huomata, että esillä olleista ruuista useat oli vegaanisia, joten sain minäkin vatsaa täytettyä erilaisilla herkuilla! Erityisesti mieleen jäi Ekorrens ekologiska luomunamut herkullisen värisissä pusseissaan, Meiran natural pähkinät sekä tietysti täällä blogissa jo aikaisemminkin hehkutetut Alpron kasvipohjaiset jugurtit.


Sää Helsingissä oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, joten tapahtuman jälkeen oli mukava kävellä sataman poikki takaisin kohti keskustaa.  Kävin lounaalla BeGood wellness barissa ja täytyy kyllä sanoa että oli ihan tajuttoman hyvää! Leipä oli gluteenitonta ja herkulliseen smoothieen tuli sellaisia superfoodeja että hyvin jaksoi vielä loppupäivän aamu viideltä heränneenä :D Ennen kotiin lähtöä kiertelin vielä muutamia kauppoja mitään kuitenkaan ostamatta (vaikka houkutus olikin kova :D).

 
Haaveilen tosi kovasti jo Helsinkiin muutosta, mikä sinänsä tuo vähän lisämotivaatiota opiskeluun ja valmistumiseen (vaikkakin toinen puolisko musta haluaa muuttaa Balille surffaamaan). Jotenkin oon aina tykänny isoista kaupungeista kun tekemistä ja erilaisia ajanviettopaikkoja on niin paljon enemmän. Nyt on taas sellanen fiilis että kaipaisin kokonaan jotakin uutta tai edes jotain pientä lomaa jonnekin.. Onneks tällaiset minireissutkin tuo edes pikkuisen piristystä arjen ja kouluhommien keskelle :) Terveisin ahkera opiskelija yliopistolla klo 22 lauantai-iltana :'D !

M

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Millä kameralla kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on canonin 1100D ja siinä 50mm/1.8 objektiivi :)

   Poista
 2. oisko sulla suositella jotain hyviä kasvisruokapaikkoja helsingistä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn yleensä tosi vähän ulkona syömässä eli ei kyllä kauheasti ole.. Samoja vinkkejä kaipaisin kyllä itsekin! :D

   Poista
 3. Kuulostaa kivalle reissulle! Itsekin pidän Helsingistä paljon, Kuopioon verrattuna se on ihan täynnä tekemistä! Ja muutenkin olen isompien kaupunkien ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa! :) Joo kummasti sitä vaan löytyy kaikkea kivaa isommista kaupungeista ja paljon enemmän valinnanvaraa tekemisen suhteen :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Niin kesäisiä:) Olispa mielenkiintosta päästä käymään tollasessa tapahtumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Oli kyllä mukava tapahtuma :))

   Poista