2.5.2016

INSPIRATION FOR SUMMER

Kuinka moni muistaa vielä kuumat hellepäivät rannalla tai lämpimät kesäillat terassilla? Viime kesästä tuntuu olevan jo ikuisuus ja kesän odotus on ainakin täällä jo ihan mahdottoman kova! Tän hetkinen sää näyttää niin upealta ja auringossa on jo tosi lämmin, joten ei tarvitse enää ehkä kauaa odotella. Tällä viikolla olisi tarkoitus lähteä jo ainakin puistoon piknikille, sillä tänne Helsinkiin on koko viikoksi luvattu tosi lämmintä ja aurinkoista säätä.

Kesäsuunnitelmiakin on jo tullut hieman mietittyä, mutta hyvällä säällä tekemisenkään ei tarvitse olla mitään kovin erikoista. Mun mielestä täydellinen kesäpäivä olisi sellainen, että saisi loikoilla koko päivän rannalla auringossa ystävien seurassa. Välillä voisi viilentyä pulahtamalla järveen ja nautiskella tuoreita hedelmiä ja mehujäätä. Illalla matka jatkuisi yhdessä laittautumisen jälkeen vielä valoisaan kesäyöhön tanssimaan. Tällaisia kesäpäiviä odotellessa kokosin pari kollaasia Espritin nettikaupasta*, josta löytyi kyllä vaikka mitä kivoja juttuja kesää varten.



Rannalle pakkaan aina mukaan uikkarit, aurinkolasit, ison viltin, hatun, paljon vettä ja lukemista. Aurinkorasvaa ei tietenkään sovi unohtaa, sillä palanut nahka sekä näyttää että tuntuu kamalalta. Ainakin itse olen joutunut kantapään kautta oppimaan varovaisuuteen auringossa, sillä joka kesä olen onnistunut polttamaan ainakin pakarat, auts! Halterneck-malliset bikiniyläosat ja uimapuvut on tänä kesänä erityisesti mun mieleen ja lippiksen sijaan punottu hellehattu olisi myös aivan ihana rantapäiviä ajatellen.  


Illalla puolestaan on ihana vetää päälle kevyt maksimekko tai väljät housut kivan topin kanssa ja lähteä vaikka terassille istuskelemaan. Kesäyöt on parhaita, kun lämmikkeeksi riittää ihan vaan ohut bleiseri. Yllätyin iloisesti siitä, että Espritiltä löytyi oma kategoria vegaanisille kengille*. Vaikka kengät olisivatkin tekonahkaa, voi niiden liimoissa olla käytetty eläinperäisiä aineita (esim teurasjätteistä), joten kenkien kanssa saa olla tarkkana. Vegaanisia kenkiä oli useampi malli ja etenkin nuo mustat remmisandaalit miellytti silmää yksinkertaisella kauneudellaan. 

Löysittekö te suosikkeja näistä? :)

M

6 kommenttia:

  1. Ihania juttuja<3 Mä tämmösenä bikinifriikkinä voisin kotiuttaa kans noi pinkit ja ton kokouikkarin :') Ja toi pitkä vaalea mekko<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä aivan ihania!<3 Bikineitä ja uikkareita ei voi koskaan olla liikaa :D <3

      Poista
  2. Mistä on ekan kollaasin bikinit ja mekko? (:

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kesävaatteita! Ihastuin varsinkin punaisten bikinien malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin siihen heti kun näin, kiva kun on tullu vähän erilaisia biksuja!<3

      Poista