4.5.2016

KESÄN ENSIMMÄINEN PIKNIK


Oi että mitkä säät onkaan helliny tän viikon ja koko ajan vaan lämpenee! Otettiin eilen suunnaksi Vuosaari, sillä aurinkoinen päivä houkutteli meitä piknikille. En ollut aiemmin käynyt Vuosaaressa ja vähän hämmennyin, että ollaanko me nyt varmasti Helsingissä, kun edessä siinti vaaleaa rantahiekkaa ties kuinka kauas asti. Kun aurinkokin vielä paistoi pilvettömältä taivaalta, niin paikka näytti aika mukavalta kesähengailuun. Ei haluttu kuitenkaan jäädä siihen yleiselle rannalle, vaan lähdetttiin etsimään rauhallisempaa spottia vastarannan kallioilta. Löydettiin ihana niemi, johon ei tuullut ollenkaan, joten auringossa meinasi ihan paistua. 


En saanut näistä kauniista maisemista vielä tarpeekseni, joten tästä saattaa tulla kesän ykköspaikka piknikille. Nuo kalliotkin tuntuivat jatkuvan loputtomiin, joten rauhaisia paikkoja auringosta nauttimiseen löytyy paljon. Vielä kun vähän lämpenee lisää, niin kalliolta on hyvä pulahtaa mereen uimaankin. Evääksi haettiin kaupasta smoothieta, ruissipsejä, marjoja ja juomista, mutta ensi kerralla voisi vaikka itse väsätä kunnon syömisetkin. Piknikit on kyllä ihan mun lempipuuhaa kesäisin :)


M

10 kommenttia:

 1. Oih! Piknikit on kyllä parhaita kesällä <3 Hyvältä näyttää piknikeväät ja maisemat :) Ja säkin näytät niin onnelliselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on! Tuolla voisi viettää vaikka koko päivän <3

   Poista
 2. Itsekin olen käynyt Vuokin rannalla muutamaan kertaan ja sieltä on ihana etsiä joku syrjäisempi kallio ja pistää nuotio tulille :) Rantapiknikeissä on ihan omanlaistansa tunnelmaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuolla oli kyllä ihana tunnelma! Vielä kun luonto alkaa enemmän vihertää niin tuolla on vieläkin kauniimpaa ♥ Sinne hiekkarannallekin pitää kyllä päästä köllöttelemään :D

   Poista
 3. Kuulostaa niiin ihanalle piknikille<3 Ja kuvatkin on kauniita :') Kaikki on kyllä kauheesti kehunu Vuosaarta :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 Hassua kun mä en ollu aikasemmin ees kuullu koko paikasta! :D Mutta onneks lähdettiin tutkimaan :))

   Poista
 4. Oi miten ihanat maisemat! <3 Ite pääsen viikonloppuna myös piknikille, jee jee. Pakko saada kanssa mansikoita evääks nams! :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, nyt on vielä niin upeat säätkin <3 Mansikat kyllä niin kuuluu kesään!:)

   Poista
 5. Näyttää kyllä ihanalta ja tunnelmalliselta paikalta - tuolla varmasti nauttii olostaan! <3 Itsekin kävin vasta piknikillä kaverini kanssa ja oli kyllä niin kesäisen ihanat tunnelmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautittiin kyllä ihan tosissaan <3 Piknikit on ihana tapa viettää kesäpäiviä :)

   Poista