31.1.2013

Workshop and shopping in Denpasar

Tänään torstaina meillä oli koulua Balin pääkaupungissa Denpasarissa, jossa ei oltu vielä aikasemmin käyty. Matkaan olis pitäny mennä skootterilla puol tuntia, mutta meilläpäs menikin kaksi kun vähän eksyttiin! Käytiin muun muassa paikallisessa sotilaskoulussa, kierrettiin sama kortteli kolme kertaa ympäri ja saatiin käteen meidän indonesian opettajan (johon törmättiin ihan sattumalta!) käsin piirtämä kartta ennen kun löydettiin perille tunti myöhässä :D Workshopin aiheena oli tällä kertaa balilaisten koristeiden näpertämistä. Tykkäsin kyl tosi paljon kun pääsi väkertään kivoja vähän erilaisia juttuja :)


Denpasarissa on kauheesti liikennettä, ihan liikaa ykssuuntasia ja isoja liikenneympyröitä. Ruuhka-aikoina sieltä kestää Seminyakiin kuulemma kaks tuntia vaikka kyse on kuitenkin vaan 15km matkasta.. Onneks ei jouduttu poliisien kynsiin vaikka tällä kertaa ois ehkä vähän ollu jo aihetta nim. ainakin neljästi punasia päin ja kiellettyyn ajosuuntaan. Mut ei niitä sääntöjä kyllä kukaan muukaan noudata! Etittiin jotain ostaria ja aina kun pysähdyttiin (tai siis sillon kun pysähdyttiin haha:D) liikennevaloihin, kysyttiin joltain paikalliselta että missä tääl on ostareita ja sit ne vaan viittilöi johonkin suuntaan ja ajettiin sinne :D


Löydettiin joku aika hämärältä ja jotenkin keskeneräseltä näyttävä paikka, mut aateltiin silti käydä kattomas onks siellä mitää. Siellä oli tosi monta vaatekauppaa ja selvis että osa niistä oli jonkunlaisia fashion outletteja ja tehtaanmyymälöitä. Siellä näky tosi halvalla esim. perus Zaraa, Forever 21 ja Guessiä. En nyt niistä ollu vielä kovin innoissani vaikka kivoja vaatteita ne olikin. Henna meni katteleen jotain alusvaatekoreja ja tulin siihen viereen tsiigaileen kun ootettiin muita. Aloin kattoon yksien pikkupöksyjen lappua; Sexy little things... Sit alko kellot soida... WHAAAAAAT!!!! VICTORIA'S SECRET?????? Voitte vaan mielessänne kuvitella sen ryntäyksen sinne korille ja eriväristen pitsipöksyjen kahmimisen tyylillä nopeat syö hitaat! Vielä kun hintalapussa luki 20 000-39 0000rp (1,50-3e) niin oltiin pikkusen taivaassa! Vähän oli myyjälläkin naurussa pitelemistä kun oltiin niin innokkaita :D Ne tulee sinne liikkeeseen suoraan tehtaalta ja niissä lukee että made in Indonesia joten sen takia saa aitoja niin halvalla.

Eikä se taivas vielä siihen loppunu. Seuraavassa putiikissa meidän Victoria's secret-magneetti Henna vetäs jostain rekistä esiin VS:n t-paitoja! MITÄ!!! VIELÄ LISÄÄ!! Tossa vaiheessa vähän seottiin jo haha :D Meillä on aina joka toinen torstai workshop Denpasarissa niin luvattiin jo myyjillekin että tullaan aina jatkossakin tyhjentään niiden liikkeet!


Shoppailujen jälkeen mentiin donitseille yhteen kahvilaan. Otin jonkun valkosuklaapähkinä donitsin jonka sisällä oli peanut butteria, olin taas ihan taivaassa kun oli niin hyvää! Paras donistsi ikinä, seuraavan kerran haetaan tyttöjen kaa 12 kappaleen laatikko ;)


Sit vielä niitä ostoksia! Löysin maailman ihanimmat neonpinkkireunaset shortsit joogaan ja kouluun t-paidan jossa oli hauska printti. Shortsit oli 6e ja paita 3e. Hyvä kun tänään vielä rupian kurssi oli shoppailulle erittäin edullinen kun makso kortilla :)


Niitä jo paljon hehkutettuja Victoria's secretin pöksyjä ostin kahdeksat niin riittää ainaki vähäks aikaa!


Pari ihanaa Pink-malliston paitaa löysin kans. Musta teeppari 5e ja siniraidallinen toppi 6e. Noissa oli jenkkien hintalaput niin oikeesti ois siellä maksanu 30$ ja 20$...


Siinä vielä meidän kaikkien pöksyostokset, vähän repeiltiin että oltiinko nyt ihan tosissaan näitten kanssa :'D 


M

2 kommenttia:

 1. IHANIA PÖKSYJÄ!!! :D Määki tahon! Ihan huipun näkösiä nuo :D!

  Hahah "vähän" eksyitte :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli ihan paras löytö ikinä!! :D Ahhah täällä ei oikeen voi eksymiseltä välttyä.. :DD

   Poista