3.1.2014

New year's outfit

Tänä vuonna juhlin uutta vuotta Jyväskylässä ihanien ystävien kanssa ja meillä oli kyllä hauska ilta! Hassua kun ei ollu lunta eikä kolmeekymmentä astetta pakkasta ja ilotulituksia en myöskään ihan liian montaa nähny, mutta eipä se menoa haitannut :D Toivottavasti teilläkin oli kivaa! Uuden vuoden asu näytti tältä:

Toppi Bik bok, housut Dr. Denim, korut H&M

Hups nyt vasta tajusin että mun pikkuinen bloginikin täytti jo 2 vuotta! Tää bloggaaminen on viime aikoina jäänyt kyllä vähän muiden asioiden varjoon, mutta ehkä tuleva kevät tuo uutta intoa tähänkin hommaan :)

Ps. Pakko hehkuttaa vielä täälläkin että varattiin viime yönä lennot Singaporeen ja Balille wiiihiiiiii!

M

8 kommenttia:

  1. Oi kuinka kaunis asu, sopii hyvin sinulle. Itsekkin olisin tuon topin ostanut, mutta omaa kokoani ei löytynyt :'( Ja ihana koiruli. :) Hyvää alkavaa vuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) No voi harmi, tuntuu että aina kaikista kivoista vaatteista on koot loppu :( Samoin sulle!

      Poista
  2. Ihana asukokonaisuus :) Muutenkin olet ollut todella kauniina! Mulla on tuo sama toppi tai ainakin saman tyylinen, en oo vaan osannut oikeen yhdistää sitä minkään kanssa. Ehkä sitten kesällä paremmin :) ja apuuaa, määkin tahdon ulkomaille!! Milloin oot matkaan lähdössä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :)) Joo varmasti kesällä helpompi yhdistellä tollasia napapaitoja! Mullakin on kauhee reissukuume, mutta onneks aika pian helpottaa :D Lähdetään huhtikuun alussa ja ollaan melkein neljä viikkoo :)

      Poista
  3. Sulla on tosi kiva blogi, ja tykkään sun tyylistä paljon! Sait uuden lukijan :))

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Tämä on kyllä kiva blogi, oon kahlannut jo ties kuinka monia postauksia läpi. Erityisesti kunniaa tälle pienemmälle mallille, aivan ihastuttava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla!! :) joo meidän kerttu on hyvin oppinut asukuvissa poseeraamaan :D

      Poista