25.9.2014

Sanur beach

Päädyin eilen jotenkin muistelemaan meidän hurjaa reissua Filippiineillä puolitoista vuotta sitten. Neljä blondia ja reput, eikä muita turisteja lähimaillakaan. Niin vaarallista mutta niin hurjan hauskaa! Vaikka kuinka yritin muistella kaikkia meidän hetkiä kun vedet silmissä naurettiin (tai pelättiin), niin en millään pystyny muistamaan kaikkia yksityiskohtia. Tiedättekö te sen tunteen kun haluais muistaa jotkut hetket äärimmäisen tarkasti koko loppuelämänsä? Mutta sitten tuleekin vastaan ihmisen varsin rajallinen muisti :D Jotenkin kauheen surullista ja ahdistavaa mun mielestä! Ehkä vaan ajattelen tällasia asioita liikaa.. Sitten muistin että oonhan kirjoitellut niitä juttuja tänne blogiin ja yön tunteina lueskelin tätä

Ja siitä sain sitten kipinän kirjoitella taas tännekin! Australian jälkeen meillä oli siis suuntana Bali vielä reilun kolmen viikon ajaksi. Balilla en halunnut tuhlata aikaa koneen ääressä istuskelemiseen ja se oli vähän harmi kun kuvia tuli otettua niin paljon. Mutta onneks nyt on aikaa kirjoitella ja muistot lämmittää kummasti tätä kylmää syksyä.

Balilla asuttiin aluksi hotellissa Kutalla ja sen jälkeen pari viikkoa Legianilla. Yhtenä päivänä tehtiin päiväreissu Sanuriin ja käytiin siellä biitsillä, shoppailemassa ja dinnerillä. Rannalla oli aivan uskomattoman ihana koiranpentu johon rakastuin ihan heti! Se oli aika pullukka ja just semmonen pehmoinen ja viattoman näköinen niinkun koiravauvelit yleensä onkin. Balilla on paljon katukoiria ja osa niistä on tosi huonossa kunnossa ja alan aina itkeä kun nään sellaisen. Mutta onneksi on myös näitä joista pidetään hyvää huolta ja se tuo itselle tosi hyvän mielen :)


Päästiin rannalle vasta iltapäivällä, joten vesi oli jo naurettavan matalalla :D Mukavaa tuolla kuumuudessa kun ei pääse mihinkään viilentymään.. Jos siis käytte Sanurissa niin kannattaa mennä jo aamupäivällä jos uimaan haluatte! 


Kotimatkalla päästiinkin sitten taas tekemään tuttavuutta poliisisedän kanssa, joka pysäytti meidät motarilla vain ja ainoastaan sen takia, että mun vaalea tukkani vilkkui kypärän alta.. Turistit siis joutuu aina poliisien kynsiin koska niitten täytyy jostain niitä rupioita kiskoa. Tällä kertaa se poliisi oli todella tyly ja vaikka yritettiin heittää vitsiä ja bahasaa niin se oli yhtä hapan kun raa'at limet viereisessä puussa. Joten yritäpäs siinä sitten tinkiä itsellesi sakkoja.. Ei suostuttu maksamaan sen vaatimaa miljoonaa, joten se laittoi meidän skobon rekisteriotteen saappaaseensa (?!) ja melkein kaasutti pois ja lopulta jouduttiin antamaan sille meiän kaikki mukana olleet rahat eli 300 000rp (n. 20e). Sitten se ei meinannu siltikään antaa sitä rekkaria takas vaan meiän piti ite melkein kaivaa se sieltä kengästä :D Vähänkö ärsytti kun viimeks maksettiin 50 000rp (3e) ja poliisi oli erittäin tyytyväinen.. Kannattaakin olla tarkkana poliisien kanssa koska korruption takia ne yleensä vaan koittaa huijata rahaa tietämättömiltä turisteilta..

Mulla on niin paljon kuvia että saatte näitä Balipostauksia vielä lisää lähiaikoina! ;)

♥ M


4 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä tuo poliisiepisodi :DD Ja joo ehottomasti lissää näitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niillä on balilla vähä erilainen työnkuva :D tulossa on!! :))

   Poista
 2. Kauhee toi poliisijuttu! Viimeksi säästy sakoilta kun sanoi että on menossa Nasi gorengille Nightmarkettiin tai sit jos huonosti kävi niin joutu maksamaan sen 3e:D Nyt kun turistit lisääntyy balilla niin hinnat nousee ja poliisisedätkin muuttuu entistä ahneemmiksi:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi oli iha ihme poliisi!! Ei yhtää sellanen jolle uppois toi nightmarket läppä :D Joo niin se menee :(

   Poista