7.3.2016

Ripped jeans



Täällä on Helsinkiin muutto ja kotiutuminen uuteen kaupunkiin sujuneet oikein hyvin. Nyt kun sain netinkin toimimaan, niin voi taas postaillakin paljon helpommin. Asunto on valoisa ja ihana ja tavaratkin alkaa pikkuhiljaa löytää paikkansa. Joitain sisustushankintoja on vielä tekemättä, joten asunnon esittelypostausta joudutte vielä hetken odottelemaan. Haluaisin jo kovasti näyttää millaista täällä on, mutta kivempi toteuttaa se sitten kunnolla vähän myöhemmin :)


Perjantaina otettiin suunta kohti Jyväskylää ja vietettiin siellä viikonloppua. Käytiin porukalla keilaamassa, sushilla, leffassa, hiihtämässä ja pelattiin lautapelejä. Oli mukavan rentouttava viikonloppu vaikka olikin paljon kivaa tekemistä. Käytiin myös kuvailemassa ja maisematkin oli vielä huomattavasti lumisemmat kuin täällä Helsingissä. Päälle laitoin uudet House of Brandonilta* tilatut mustat Dr. Denimin housut*, jotka on polven kohdalta revityt. Noi tulee kyllä olemaan kovassa käytössä koko kevään ja ihan täydelliset varsinkin kesän festareille! Ja ihan supermukavat päälläkin!

Takki ja paita Gina tricot, housut House of Brandon (gift)*, huivi Seppälä, nilkkurit Skopunken


Mukavaa viikonalkua kaikille! :)

M

*mainoslinkki

8 kommenttia:

  1. Sun koti kuullostaa aivan ihanalta, vaikka en olekkaan sitä vielä nähny. Jotenkin valoisa ja ihana sanat saa kuvittelemaan sen kodin ilmeen, siellä on varmasti nyt jo nättiä. Ootan kodista postausta. :) Ihana asu, jotenkin kivan raikas. Kivaa alkanutta viikkoa myös sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään mun pikkukodista kyllä niin paljon! :) Kiitos paljon Jenna ♥

      Poista
  2. Kivannäkönen asukokonaisuus! Tosta takista tykkään erityisesti:)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivat noi housut!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Jyväskylän Harju on juuri sellainen paikka mistä saa tuollaisia ihania kuvia! :) Helsinki on hyvin erilainen kaupunki kuin Jyväskylä, hyvä että olet kotiutunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Harjulla on kyllä kivat puitteet kuvien ottamiseen! :) Helsingissä tosiaan onkin sitten aika paljon enemmän vilinää :D

      Poista