7.5.2016

UUTUUKSIA & YLLÄREITÄ

Vaatekaappi on viime aikoina saanut pientä täydennystä ja ajattelinkin esitellä teille muutamat uutuudet. Yks päivä kun olin tullut ihan väsyneenä kotiin, niin ovikello soi ja menin tietysti avaamaan. Rapussa ei näkynytkään ketään, mutta oven taakse oli jätetty mun nimellä varustettu iso vaaleanpunainen paketti!? Hämmentyneenä avasin paketin ja sieltä paljastui ensimmäisenä ihan täydellinen Gina tricotin maksimekko.


Eikä sisältö ollut vielä siinä, vaan sain myös aivan upean valkoisen shortsihaalarin. Yllätyksen tekijäksi paljastui ihana poikaystäväni, joka näköjään tietää just mistä tykkään. Noita sovitellessa tuli aika erityinen olo. Ja boyfriend-pisteitä tietenkin ropisi rakkaan suuntaan. 


Tähän Ginan mustaan uimapukuun ihastuin jo nettikauppaa selaillessa ja sovituskopissa viimeistään rakastuin! Kotiutin tän kuumia rantapäiviä ajatellen, mutta helteellä tuo menee kivasti myös yläosana shortsien kanssa. En oo pitkään aikaan omistanut kokouikkaria, joten oon tosta tosi innoissani!


Sitten voisin esitellä toisen yllärin, jonka sain Dublinin tuliaisena. Victoria's secretin vaaleanpunaraidallisesta kassista löytyi aivan ihanat meikkipussit! Isompaan menee hyvin suuremmat kosmetiikkapurkit ja pienemmät on täydellisiä meikkipussukoita. Nuo kuositkin on niin kauniit ja just mun mieleiset. VS:n tuotteisiin ei kyllä ikinä kyllästy. 


Kaikki mun vanhat aurinkolasit on joutunu kokemaan kovia laukun pohjalla pyöriessä tai oon vähintäänkin istunut niiden päälle, joten uudet tuli tarpeeseen. Ginasta löysin tällaiset vähän siromman malliset paksujen kehysten vastapainoksi. Söpöt korvikset löytyi puolestaan Iberolta.


Mitä tykkäsitte uutuuksista? :)

M

11 kommenttia:

  1. Siis eikä mikä poikaystävä?! Mistä tollasia löytää <3

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja, tykkään kaikista!! :)

    VastaaPoista
  3. Oi toi kokouikkari<3 Mä kotiutin kans ton valkosen haalarin, se on I HA NA <3

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihania juttuja! Varsinkin tuo valkoinen haalari näyttää tosi upealta :-)

    http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se haalari on kyllä yks lemppareista :)

      Poista
  5. Aivan ihana mekko en kestä!! Voin kuvitella että sopii sulle tosi hyvin! :-) Ja shortsihaalari näytti niin kivalta että täytyy ehkä itsekin käydä vilkaisemassa ginan(?) sivuilta.. :-)

    http://mypartofworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mielettömän kaunis, en malta oottaa että pääsen käyttämään! Varmasti tulee sitten asukuviakin mekko päällä :) Joo shortsihaalari löytyy myös ginasta! :)

      Poista
  6. Voi vitsi mikä ihana yllätys poikaystävältäsi! ♥ Kaikki ostokset näyttää kyllä oikein kivoilta, tuo sortsihaalari on kesällä varmasti upea päällä rusketusta vasten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano, olin kyllä paras ylläri ♥ Joo valkoinen vaate ja rusketus on kyllä ehkä kesän kivoin kombo ;)

      Poista