28.10.2016

KIRPPISLÖYTÖJÄ

Nyt olisi luvassa kirpparilöytöjen esittelyä. Meiltä on ihan parin minuutin matka Kampin kirpputorille, joten siellä on tullut käytyä jo kaksi kertaa viikon sisään. Kummallakaan kerralla ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin, sillä tein tosi hyviä löytöjä ja edullisesti!


Ensimmäisenä Bib Bokin pitkä trenssitakki (5e) ja Gina Tricotin uusi tekoturkistakki (12e). Tekoturkis pääsi jo käyttöön viime viikolla Linnanmäen valokarnevaaleilla ja oli kyllä niin lämmin päällä, että tarkenee helposti pakkasellakin! Trenssi sen sijaan joutuu vielä hetken odottelemaan kaapissa kevätaurinkoa.


Mulla oli juuri kuivashampoo loppumassa, joten ilokseni bongasin uuden ja avaamattoman Batisten (0,50e). Batisten kuivashampoita ei testata eläimillä eivätkä ne sisällä mitään eläinperäistä, joten ne sopivat vegaaneillekin. Adidaksen pinkit treenitrikoot (2e) tulevat käyttöön salille ja joogatunneille.


Syysvaatekaappini huutaa lämpimiä neuleita, joten tämä Cubuksen mustavalkoinen neuletakki (3e) tuli tarpeeseen. Saints and Mortalsin valkoinen sifonkipaita (2e) oli myös huippulöytö vähän siistimpään pukeutumiseen.


Viimeisenä vielä Monkin raidallinen, takaa napitettava toppi (1e) ja korkeavyötäröiset Leviksen farkut (2e).  Näillä kaikilla saakin jo kivaa päivitystä vaatekaappiin ja uusia yhdistelmiä asuihin. Ja kierrättämällä säästää tietty ympäristöäkin.

Käyttekö te kirppiksillä? Saa myös vinkata muita hyviä kirppareita Helsingistä!

M

16 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä oot tehnyt! Itse tulee välillä käytyä Joensuussa kirppareilla, mutta vaatteita harvoin lähtee mukaan, sillä täälläpäin kirpparivaatteet on usein laitettu hyllyihin tosi epäsiististi, ja osa on jopa likaisiakin, eikä niitä tee edes mieli katsoa. Sisustustavaraa ja käsitöihin sopivia materiaaleja tulee enemmänkin ostettua.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo se on kyllä ikävää jos pöydät on ihan sotkussa niin ei niitä oikein tee mieli alkaa penkomaan :D Sisustustavaraa täällä voisi kyllä olla enemmän, niitä mäkin ostaisin mielelläni! :)

      Poista
  2. Ei vitsi kuinka hyviä löytöjä! Kampin kirppari on myös mun ehdoton suosikki stadista!:)
    Vallillassa on myös kaksi hyvää kirpparia, mutta en saa mitenkään niiden nimiä mieleen... Ja kaivarissa on tietenkin kaivarin kanuuna, mutta siellä hinnat saattavat olla monesti kalliimmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Täytyykin tutkia et mitkä noi Vallilan kirpparit on ja suunnata sinne! Jep kaivarin kanuuna oli ainakin mulle pettymys kun niin kalliit hinnat :/

      Poista
  3. Miltä kirppikseltä teit noi löydöt? 😍

    VastaaPoista
  4. voi sulla on aivan ihana blogi!! ♥ niin kauniita, vaaleita ja harmonisia kuvia, oikein silmä lepää :) tuun kyllä ehdottomasti kurkkailemaan tänne jatkossakin :)

    ja mitä näihin kirppislöytöihin tulee.. siis aivan mahtavia! nuo takit varsinkin superihania, ottaisin heti itsellenikin ;) ja tuo pehmoinen neuletakki on kans hirmu kiva!

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi paljon ihanasta kommentista :) <3 Takit onkin päässyt jo ahkeraan käyttöön ja tykkään kovasti minäkin! :)

      Poista
  5. Ihan älyttömän hyviä löytöjä! Voi kuinka itsekkin jaksaisi vain penkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo se täytyy välillä nähdä vähän vaivaa mutta sit voi löytää jotain ihanaakin <3

      Poista
  6. Voi vitsi, en oo tästä kirpusta tiennytkään! Pakko mennä ihmettelemään sinne heti ensviikolla. :)

    VastaaPoista
  7. Vau mitä löytöjä! Varsinkin tuo neuletakki! Pitää kyllä vierailla tuolla kirpparilla, kun Helsinkiin seuraavan kerran tulee suunnattua :-)
    Kirppareiden kiertely on kyllä viikonlopun lempparipuuhaa. Välillä tulee tehtyä ihan älyttömän hyviä löytöjä ja joskus saa lähteä tyhjin käsin. Se siinä varmaan onkin yksi hauskuus, ettei koskaan tiedä mitä tulee vastaan!

    http://blogiainoa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, nyt löytyi kyllä kivoja juttuja! Niinpä, sehän siinä just on ettei voi yhtään tietää mitä kivaa löytyykään :)

      Poista
  8. Oi miten upeita kirppislöytöjä!<3

    VastaaPoista