20.11.2016

CHRISTMAS DECORATION

Jouluihmiset hoi, nyt olisi luvassa vuoden ensimmäinen joulupostaus! Mä ainakin olen jo ihan fiiliksissä tulevasta joulusta ja lukuisten glögimukillisten, joululehtien selailun ja pianoklassikoiden kuuntelun lisäksi on ensimmäiset joulukoristeetkin hankittu. Perinteisten punaisten ja kultaisten koristeiden sijaan tykkään omassa kodissani enemmän kaikesta valkoisesta, hopeasta ja kimaltavasta. Savonlinnan reissulta tarttui mukaan Amanda B:n tehtaanmyymälästä vaikka mitä kauniita joulukoristeita ja kuusenkoristeita. Prahasta puolestaan ostin Marks & Spenceriltä ihanan tuoksuisen, suihkutettavan Winter-huonetuoksun.


Amanda B:ltä löytyi myös pitkään etsitty puhtaan valkoinen "lampaantalja". Talja on todella aidon näköinen ja laadukkaan tuntuinen ja ihan super pehmeä! Niitä Ikeassa myytäviä feikkitaljoja ei voi edes verrata tähän, koska ne on niin huonolaatuisia. Tämä löytämämme on aivan täydellinen eikä sitä varten ole tarvinnut satuttaa yhtään lammasta. Hintaa tällä oli 39,95e.


Malttamattomana odotan jo milloin saadaan haettua joulukuusi sisälle ja pääsen ripustamaan uudet koristeet paikoilleen. Sillä välin aion ahmia vielä ainakin muutaman joululehden...

Onko siellä muitakin innokkaita joulunodottajia?

M

2 kommenttia:

  1. Oii kuinka ihania juttuja! ☺varsinkin toi talja!! 😍😍 täällä toinen joulun odottaja! 😁

    VastaaPoista