16.11.2016

VIIKONLOPPU PRAHASSA


Lähdettiin viime viikonloppuna viiden tytön voimin reissuun syksyiseen Prahaan. Päästiin sopivasti karkuun Suomen lumimyrskyjä eikä Prahassa tarvinnut onneksi palella. Majoituttiin kivassa kaksikerroksisessa huoneistossa aivan vanhan kaupungin ytimessä, punaisten tiilikattojen yllä. Pidennettyyn viikonloppuumme kuului kaupungilla kiertelyä, hyvää (ja halpaa!) ravintolaruokaa, shoppailua ja tietysti paljon kuulumisten vaihtoa ja naurua tyttöjen kesken.


Ehdittiin viikonlopun aikana tutustua myös muutamiin turistikohteisiin ja kulttuuriin. Prahan tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Kaarlensilta, Pyhän Vituksen Katedraali sekä Prahan linna. Myös museoita löytyy melkeinpä joka lähtöön aina kidutusmuseosta olutmuseoon. Kaupungin kauneutta voi kuitenkin ihailla helposti myös vain kävelemällä ympäriinsä, sillä keskusta on täynnä vanhoja koristeellisia rakennuksia ja mukulakivikatuja!


Voin kyllä lämpimästi suositella Prahaa matkakohteeksi muutaman päivän reissulle. Kaupunki on todella kaunis ja ajan saa syksyisin/talvisinkin helposti kulumaan vanhan kaupungin kaduilla, isoilla ostareilla tai tunnelmallisissa ravintoloissa edullisen ruuan ja juoman äärellä. Keski-Euroopan joulutorit ovat myös ehdottomasti näkemisen arvoisia marras-joulukuussa matkustaessa.

Seuraavaa reissuakaan ei tarvitse enää kauaa odotella, sillä tasan kahden viikon päästä istumme poikaystävän kanssa lentokoneessa suuntana Dubai!! 

M

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia ja miten ihania fiiliksiä niistä välittyy! Ihan mahtava toi eka kuva noista katoista :) Itse oon käynyt Prahassa vaan lapsena, mutta muistan jo silloin tykänneeni.. pitäisi kyllä ottaa uusi kierros joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Joo kannattaa kyllä lähteä uudelleen jos tulee tilaisuus, sen verran ihana kaupunki se on!<3

   Poista
 2. Tosi kivoja kuvia! Ihana toi jälkimmäisen kuvan asu <3

  VastaaPoista