10.3.2013

Perillä Manilassa

Lähdettiin eilen iltapäivällä Denpasarin lentokentältä kohti Singaporea, josta meillä oli vielä jatkolento Filippiineille Manilaan. Muutaman tunnin yöunet ei kauheasti helpottanu matkustamista ja Singaporessakin piti vielä valvoa myöhään vaihtojen välissä. Singaporen lentokenttä oli kyllä ihana; puhdas, moderni, toimiva ja rauhallinen. Ihan kun ois tullu eri maailmaan Balin jälkeen :D


Saavuttiin Manilaan aamuviideltä ihan väsyneinä ja ilman tietoa minne ihmeeseen sitä oikein pitäisi mennä. Fiksua tulla maahan tietämättä mitä kieltä siellä puhutaan ja mikä valuutta siellä on.. Saatiin nostettua rahaa pankkiautomaatista, mutta tajuttiinkin hetken päästä että oltiin kaikki nostettu 500 pesoa eli vaan 8 euroo :D Pikkusen hajoilun ja kikatuksen jälkeen koottiin ittemme ja reppumme ja otettiin taksi johonkin hotellille, mikä oltiin katottu valmiiks netistä. Meidän onneks saatiin heti huoneet ja päästiin "yöunille" kasilta aamulla.  


Iltapäivällä käytiin syömässä ja vähän tutustumassa kaupunkiin. Ihmiset täällä on tosi mukavia, mutta paljon päällekäyvempiä kun Balilla. Joka ikinen mies huutaa perään että "Hello ma'am!", voitte vaan kuvitella kuinka rasittavaa :D Huominen päivä ajateltiin shoppailla ja kierrellä Manilaa vähän paremmin, kohta unille että jaksaa taas :)

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti