24.3.2013

Universal studios

Olin odottanu lauantaita kun kuuta nousevaa, koska sillon oli vuorossa päivä Singaporen Universal studioilla. Mahanpohjassa kutitti samalla tavalla kun pienenä Särkänniemeen mennessä ;) Huvipuisto sijaitsee Sentosa saarella, jonne pääsee kätevästi speedwalkeja pitkin kävellen ja samalla voi ihailla kivoja maisemia sillalta.

Toppi New look, shortsit H&M, baltsut H&M, laukku H&M, rannekoru Spirit store 

Mentiin sisään huvipuistoon 12 aikaan ja ihmisiä oli siinä vaiheessa jo vaikka kuinka paljon. Pääsylipuista maksettiin aika suolaiset $72, joten odotukset oli kovat. Ihan aluks oli tietenkin pakko mennä posettamaan pyörivän Universal-maapallon kanssa :)


Sitten astuttiin Hollywoodiin, jossa käveli heti vastaan Nakke nakuttaja ja sen heila. Äkkiä taas posettaan!


Seuraavana oli vuorossa Madagascar ja taas päästiin kuvauttamaan ittemme elokuvatähtien kanssa. Käytiin myös ekassa Madagascar-aiheisessa laitteessa, joka oli ihan hauska ja kevyt aloitus jännittävälle päivälle.


Villieläinten jälkeen päästiin keskiajalle Shrekin ja Saapasjalkakissan maailmaan. Linnassa nähtiin huikea 4D-leffa heiluvine penkkeineen ja vesisuihkuineen. Mun puolesta kaikki leffat sais aina olla tollasia :D


Jurassic Parkissa meitä odotti hullun siisti vesilaite, jonka varoituksissa luki että "You will get wet, maybe soaked", sinne siis! Jouduttiin jonottamaan tähän laitteeseen puoltoista tuntia, koska ulkona salamoi niin piti oottaa että ilma vähän paranee. Mutta oli kyllä todellakin odottamisen arvoista kyytiä!


Egyptissä odotti Revenge of the mummy kauhuvuoristorata. Tätä pelkäsin ihan kauheesti kun ei yhtään tienny mitä odottaa. Jonotusaikakin oli vaan 5min joten aika hirvee sen piti olla kun kukaan ei sinne halunnu :D Hypättiin kyytiin vaunuun ja lähdettiin matkaan ihan täpinöissä. Nähtiin hirveitä tyyppejä, tulta, jättikoppiksia, mentiin takaperin, saatiin vettä naamalle ja syöksyttiin alas ja ylös kohti pimeyttä. Kiljuin ja nauroin sekasin kun oli niin hauskaa ja kamalaa samaan aikaan :D Oli niin parasta että mentiin heti uusiks!


Scifi-maailmassa oli kaikista hurjimmat eli kivoimmat laitteet. Testattiin sekä punainen että sininen vuoristorata ja pyörittiin, kieputtiin, kiljuttiin ja naurettiin taas ihan hulluna. Lisäks siellä oli Transformers 4D seikkailu joka tais olla kyllä kaikista paras laite. Ihan käsittämätöntä miten voi tuntua niin aidolta tippua pilvenpiirtäjän katolta, törmätä rekkaan ja olla robotin ravistelemana. Miksei tälläsia oo Suomessa?!


Viimeisenä kohteena oli vanhanajan New York, jonka kaduilla oli ihanan tunnelmallista kävellä. Illan jo hämärtyessä huomattiin puiston menevän kiinni vartin päästä, joten juostiin vielä viimeisen kerran Transformersiin :D Kasilta alkoi Hollywoodissa vielä hieno ilotulitus jota mentiin vielä lopuksi päät ihan pyörällä seuraamaan.


Universal studios oli ihan huippu, mulla oli kivoin päivä pitkään aikaan! Kahdeksan tuntia vierähti ihan hetkessä kun oli niin paljon kivaa tekemistä ja paljon nähtävää. Kurkkukin tuli ihan kipeeks kaikesta kiljumisesta ja jaloissakin saattoi koko päivän kävelyt pikkuisen tuntua :D Niin mahtavaa, tonne on joskus päästävä uusiks!

M

8 kommenttia:

 1. Wow! Ihania kuvia ja oot kaunis!!

  VastaaPoista
 2. Siis mitä :D onha suomes 4D teattereita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm en kai mä oo väittänykään etteikö ois.. :D

   Poista
  2. Ai, ymmärsin siis väärin tästä : "Lisäks siellä oli Transformers 4D seikkailu joka tais olla kyllä kaikista paras laite. Ihan käsittämätöntä miten voi tuntua niin aidolta tippua pilvenpiirtäjän katolta, törmätä rekkaan ja olla robotin ravistelemana. Miksei tälläsia oo Suomessa?!"

   Poista
  3. Niin, kyseessä on siis vuoristoratamainen huvipuistolaite, ei teatteri :)

   Poista
 3. Voi että miten ihania reissukuvia, minäkin haluan jonnekkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Hih tuttu tunne kun lukee toisten reissupostauksia niin oma matkakuume vaan nousee! :))

   Poista