18.3.2013

Bileitä ja aurinkoo

Osallistuttiin lauantaina Boracayn PubCrawlille, joka on yks saaren must do-jutuista. Ideana on siis kiertää baareja keltaisissa paidoissa shottilasi kaulassa samalla uusiin ihmisiin tutustuen ja hauskaa pitäen. Meitä oli arviolta 60 henkee, kaiken ikäisiä ja vaikka mistä päin maailmaa. Tutustuin ainakin ruotsalaisiin, jenkkeihin, ausseihin, filippiiniläisiin, ranskalaisiin ja saksalaisiin. Kaikki oltiin kun yhtä isoo perhettä ja kelle tahansa pysty meneen jutteleen, tunnelma oli ihan mielettömän rento. PubCrawl kyllä ylitti kaikki odotukset ja meillä oli varmaan kivoin ilta ikinä!


Muuten ollaan oikeastaan vaan lojuttu rannalla, heitetty maailman huonointa (parasta;)) läppää, käyty ulkona syömässä ja vedetty mäkkärin sundaeta kaksin käsin. Ihana loma ettei tarvii tehä mitään järkevää ja saa olla vaan :)


Huomenna jätetään hyvästit tälle paratiisille ja lennetään iltapäivällä Clarkiin, josta meillä on vasta seuraavana aamuna lento Singaporeen. Voi olla vähän väsynyttä tyttöö 13 tunnin lentokentällä venailun jälkeen.. Mutta ihana päästä taas pitkästä aikaa suurkaupunkiin, riittää varmana taas paljon uutta ihmeteltävää :)

M

2 kommenttia:

  1. Oi että nää reissukuvat näyttää niin ihanilta! Ja oon kade tosta rusketuksesta! Viettäkäähän vähintään yhtä upee loppureissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, varmasti vietetään! :))

      Poista