11.3.2013

Shopping in Manila

Otettiin heti aamusta hotellilta taksi kohti Manilan ostoskeskuksia. Ensimmäisenä suunnattiin Makati cityyn, jonne piti mennä kuskin mukaan vaarallisen alueen läpi. Taksikuski joutui napsauttamaan auton ovet lukkoon kun meitä ympäröi lauma kerjäläisiä keskellä liikennettä... Toisella puolella tietä sentään istuskeli leppoisan näköinen pappa :)


Makati city oli täynnä pilvenpiirtäjiä ja pitkästä aikaa tunsi taas olevansa kaupungissa. Mentiin ensin Greenbelt nimiseen ostoskeskukseen, joka oli ihan jäätävän kokoinen ja sieltä löyty kaikkien luksusliikkeiden lisäks myös Zara, Topshop, Forever 21, Mango ja paljon muita. 


Greenbeltin jälkeen otettiin taas taksi alle ja ajeltiin Metro Manilaan Greenhills ostarille. Oli taas melkosen kokonen paikka, ihan kun ois laitettu kymmenen Ideaparkia peräkkäin. Turvallisuuteen täällä ainakin panostetaan, joka sisäänkäynnillä heilahti metallinpaljastimet ja laukut tökittiin kepillä. Oli aika mielenkiintoista nostaa automaatista rahaa kun neljä vartijaa seuras vieressä haulikoiden kanssa (tälläkin hetkellä tätä kirjoittaessa mun takana istuu aseistettu mies). Greenhillsissä oli eri ostosalueita, ruokapaikkoja, leffateattereita ja vaikka mitä. Hintatasokin oli monta kertaa edullisempi kun Greenbeltissä. Yks alue oli ihan jättikokonen basaari, josta löyty vaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja yms ihan superhalvalla. Piti vaan kestää niitä "Yes ma'am bag for you" ja "Hey beautiful ma'am"-huuteluita, vältellä kopiotuotteita ja tinkiä, niin sai tehtyä onnistuneita ostoksia.


 Taksissa oli paluumatkalla vähän ahdasta kaikkien kassien kaa :D

Sitten niitä ostoksia! Basaarista löytyi ihana pinkki laukku ja söpöt ruskeat rusettiballeriinat.

Kuviollinen sifonkipaita ja pinkki mekko peplumilla ja niittiyksityiskohdilla.

Pinkki pitkähihainen trikoopaita ja Victoria's secret pinkin (!!!) superihanat jooga legginssit.

Ja viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä valkoiset Converset ♥ Nää oli varmaan paras löytö ikinä, maksettiin conssiparista vaan 7e!!! Saatiin kengät niiden oikeissa bokseissa, laput oli kiinni ja tutkittiin joka ikinen yksityiskohta netistä löytyneen authentic converse guiden avulla ja tultiin siihen tulokseen että aidot on. Nyt meillä kaikilla neljällä on sit samis shoesit ;)


Tulee Suomessa sit kyllä vähän ikävä näitä hintoja, täällä kun on niin halpaa shoppailla. Laskin että mulla meni noihin kaikkiin ostoksiin vaan 30e, miten voi olla edes mahdollista? :D Joutuu varmaan tuomaan Suomeen sit pari ylimäärästä laukkua...

Ainiin ja koko päivänä en meidän lisäksi nähnyt yhtäkään blondia, vaikka miljoonia ihmisiä vastaan tulikin, välillä kävi mielessä että minnekäs sitä on tullu lähdettyä :D

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti