20.3.2013

First day in Singapore

Laskeuduttiin tänä aamuna yhteen maailman kalleimpaan kaupunkiin, pilvenpiirtäjien peittämään Singaporeen, jossa purukumin hallussapidosta saa tuhannen dollarin sakot. Arvatkaa vaan onko mulla omat jenkit mukana hä ;) Maisemat lentokoneesta oli ihan mielettömät ja tuntui sanoinkuvaamattomalta tulla paikkaan, jossa kaikki on toimivaa, nykyaikaista ja siistiä, kukaan ei huutele perään ja yksinkin on turvallista liikkua. Taisin rakastua tähän cityyn ihan ensisilmäyksellä!


Yöpymispaikaksi valittiin Green kiwi backpacker hostel, josta saatiin meille neljälle kahdeksan hengen huone kerrossängyillä. Aluks oltiin vähän epäileväisiä (tykätään vähän enemmän hotelleista..) mutta paikka osottautui tosi ihanaks, siistiks ja nettikin on ihan supernopea ensimmäistä kertaa koko Aasiassa! Kerrossängytkin on ihme kyllä mukavat ja ihana nukkua pitkästä aikaa omalla peitolla. Kylppärit jaetaan muiden reppureissaajien kanssa, mutta se ei oo mikään ongelma kun ei tuolla ees näy paljoo ketään. Itseasiassa tän hostellin suihku voittaa kaikki aikasemmat ihan sata-nolla, kerrankin tulee kuumaa vettä ja vieläpä paineella!! Maksetaan 14e/yö per henkilö ja hintaan kuuluu aamupala. Singaporesta tuskin kauheasti halvemmalla löytää yhtä hyvää (tai ylipäätään mitään) majoitusta, joten voin kyllä suositella tätä :) Ollaan tässä kuitenkin vaan yks yö koska huomenna muutetaan Anniinan kanssa kaverin asuntoon yliopiston kampukselle ja Iina ja Henna on varannu itelleen jotkut kolot ;D


Lähdettiin iltapäivällä kiertelemään keskustaan ja vähän shoppailemaan Orchard roadille. Löydettiin H&M ja voi sitä riemua kun pääsi sinne 2,5kk tauon jälkeen! :D Muutenkin riitti ihmeteltävää kaikkien ostareiden paljoudesta. Täällä on oikeesti kaikki maailman kaupat, you name it.


Rakastuin H&M:ssä ihan täysin armyvihreään, jota tuntui koko liike olevan ihan pullollaan. Löysin ihan täydelliset shortsit värissä, jota en vielä vähän aikaa sitten voinu ees kuvitella pukevani päälle. Ostin sitten vielä samanvärisen topinkin kun niin paljon tohon väriin tykästyin. Kuvassa näkyvä nudenvärinen tuubitoppi päätyi myös ostoskassiin :)


Löydettiin vielä yks toinenkin ostostaivas mutta siitä lisää huomenna, nyt nukkuun niin jaksaa taas ;)

M

6 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla! <3 ja oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  2. Saavuin sattumalta blogiisi kun googlettelin eri hakusanoilla kaikkea Singaporeen liittyvää! Oon menossa luultavasti jouluksi sinne ja ja kivaa lukea muiden kokemuksia :) Osaatko äkkiseltään sanoa, oliko tuossa samaisessa hostellissa yhden hengen huoneita?

    PS. Ihania kuvia koko blogi täynnä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Singapore on kyllä aivan ihana kaupunki! :) En oo ihan varma, mutta mun mielestä siellä ei ollu pelkkiä yhden hengen huoneita et kahden hengen huone tais olla pienin mitä löyty mut nekin on sit jo melko kalliita että pääsee varmaan ihan hotelliinkin sit jo samaan hintaan :)

      Kiitos! :)

      Poista