3.4.2013

It's gonna be there only forever

Totetutin tänään mun kauan odotetun haaveen ja kävin ottamassa mun ensimmäisen tatuoinnin! Kävin eilen varaamassa paikallisen kaverin suosittelemasta paikasta ajan ja sainkin sen jo heti seuraavalle päivälle. Jännitti ihan kauheesti kun ei tienny yhtään mitä odottaa. Kaikki sujui hyvin, tatuoija oli tosi ammattimainen ja osasi hommansa. Tunnin sain maata paikoillani koneen hakatessa mun kylkeä, mutta en oikeastaan ees tuntenu mitään kamalaa kipua. Lucky me, koska olin kuullu että toi paikka sattuu monilla ihan pirusti :D Nyt mun kylkeä koristaa pieni teksti, jolla on mulle suuri merkitys. Oon maailman tyytyväisin, siitä tuli just sellanen kun halusinkin!


Nyt meen taas takas peilin eteen hymyilemään mun kyljelle haha ;D

M

8 kommenttia:

 1. mä haluun jo nähä kuvaa siitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan ehkä sit ku se vielä vähän parantuu :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Mulla sattu oma kyllä aika paljon, mut toisaalta ihan eri paikkaan (jalkapöytään) niin en tiedä voiko verrata :--D Ja voi että oot niin ruskea, en kestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kans kuullu että jalkapöytä on aika kivulias! Selvisin onneks aika vähällä sit :) No voi kiitos! :D

   Poista
 3. Mulla sattu mun kylkitatuointi melko paljon, mutta sitä tehtiinkin kait pari tuntia, niin voi johtua siitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, pari tuntia on kyllä aika pitkä aika! Mua ainaki alko hulluna puuduttaan toi sama asento vaikka tatuoinnin tekeminen ei niin paljoo sattunukaan :D

   Poista
 4. Moi! Oon seuraillu sun blogia jo pitkään ja lähden itsekin Balille vaihtoon kolmen viikon päästä! Oon jo pitkään aatellu, että otan mun ekan tatuoinnin Balilla. Niin mikä toi paikka oli missä sun oman otit? Oliko se ihan luotettava ja laadukas, että voisit sitä suositella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oi ihanaa että oot lähdössä Balille, tuli heti mieleen se innostus mikä itellä oli vuosi sitten kun oli just muutama viikko lähtöön!! :) Ton paikan nimi oli Balinesia tattoo, niillä on muistaakseni ainakin kaks liikettä Kutalla. Mun paikallinen kaveri suositteli tota paikkaa ja olin kyllä tosi tyytyväinen! Hyvin osasi hommansa ja tosi siisti paikka jne :)

   Poista