15.4.2013

Let's make the most of the night like we're gonna die young

Viime aikoina on tullu vietettyä Kutan yöelämässä ilta jos toinenkin. Vähän jo rankkaakin, vois ehkä vähäks aikaa rauhottua :D Se on vaan vähän vaikeeta kun täällä bilettäminen on niin paljon hauskempaa ja jännempää kun Suomessa! Meiän illat menee yleensä aika saman kaavan mukaan; Alleycats-Eikon-Skygarden(-mäkki :D), mutta silti joka ikisellä kerralla tapahtuu jotain ihan randomia. Vitsi mulle tulee ikävä näitä iltoja. Lauantaina oltiin juhlimassa Anninan ja Juulian läksiäisiä, kun tytöt lähti tänään takasin Ausseihin. Mentiin ensin dinnerille Alleycatsiin, josta saa kuulemma hyviä, kotoisan makuisia lihapullia. Itse lihan epäystävänä otin kanaburgerin ja hyvää oli sekin.


Tultiin myöhemmin illalla takasin Alleycatsiin ja sillon paikka olikin jo ihan tupaten täynnä niin kun kaikkina muinakin iltoina viikonpäivästä riippumatta. Kujakolli on yks Balin suosituimmista mestoista ja ihan must-juttu, samanlaista tunnelmaa tuskin löytää mistään muualta. Kuuluisat double double juomat maksaa 15 000rp (1,20e) ja niitä tuleekin aina pari imastua :D  Meillä kävi hyvä tuuri kun jotkut just lähti ja saatiin oma pöytä. Laitettiin heti juomapelit käyntiin!


Alleycatsin jälkeen mentiin taas vallottamaan Eikonin tanssilattia. Törmättiin opiskelukavereihin ja myös vanhoihin baarituttuihin, kuten pulsuun, norjalaiseen ja snoop dogiin ;D Loppuilta vietettiin Skygardenissa ja kotiin meidät toi maailman ihanin kuski, jonka lapset sai meiltä paljon terkkuja!


Hienosti taas noudatettiin meidän kaikki tai ei mitään-mantraa. Thanks for the memories!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti