11.4.2016

KOSMETIIKKAOSTOKSIA



NYX Soft matte lip cream ja Eyebrow cake powder. Helsingin Sokokselle avattiin NYX:in meikkiosasto ja menin heti avajaisiin katsastamaan valikoimaa. Jonot oli ihan järkyttävän pitkät, mutta onnistuin kuitenkin nappaamaan itselleni uuden kulmavärin sekä huulipunan! NYX:n tuotteet ovat eläinkokeettomia ja suurin osa vegaanisia, minkä voi tarkistaa jokaisen tuotteen kohdalta esimerkiksi tästä listasta. Tykkään tosi paljon tuosta tummasta mattahuulipunasta, koska se levittyy helposti eikä kuivata huulia ollenkaan. Myös kulmaväripaletti (sävyssä blonde) oli just sopivan värinen, enemmän harmaaseen taittava, joten sävyt ei näytä ollenkaan punertavilta vaalean hiusvärin kanssa. Mukana tullut sivellin sen sijaan oli huono, joten paletti kaipaa kunnollisen erillisen kulmasiveltimen. Huulipuna maksoi 8,50e ja kulmaväri 7,90e.


Lavera 3 in 1. Ostoslistalla oli myös uusi meikinpoistoaine ja päädyin tähän Laveran vegaaniseen 3 in 1 tuotteeseen, jota voi käyttää puhdistukseen, kuorintaan tai naamioksi. Tuote on luonnonkosmetiikkaa ja sisältää piparminttu-uutetta, piimaata ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat tehokkaasti, mutta luonnollisesti. Testasin tuotetta kuorinnan lisäksi myös naamiona ja tykkäsin kovasti. Ihonhoidossa oonkin siirtynyt jo kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja koitan vältellä ainesosaluetteloiden synteettisiä "pahiksia" parhaani mukaan, koska oon huomannut ihon reagoivan heti tällaisiin ainesosiin. Tuote löytyy täältä.*


EkoPharma professional vadelmavoide. Tämä voide on ehdottomasti kaikkein paras kosmetiikkahankinta pitkään aikaan! Oon selvästikin käyttänyt ennen ihan vääränlaisia kosteusvoiteita, koska tän vadelmavoiteen kohdalla jo parin käyttökerran jälkeen ihon kunto parani huomattavasti! Ihosta tulee superkosteutettu, joustava ja mattapintainen ja se vaan jotenkin tuntuu ihanalta vaikka päällä olisi meikkiäkin. EkoPharma on ammattilaisten käyttämä vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja ja vieläpä kotimainen. Sitten kun lompakko antaa myöten, niin täytyy kyllä vaihtaa kaikki ihonhoitotuotteet tähän sarjaan, sen verran paljon rakastuin jo pelkästään tähän voiteeseen. Näitä tuotteita ei voi kun hehkuttaa! EkoPharmaa voi ostaa esimerkiksi täältä. Hintaa vadelmavoiteella 33e.


Konjac-sieni. Ruohonjuuresta löytyi tällainen ihonhoitoon tarkoitettu konjac-sieni, jonka nappasin mukaan äitini suosittelemana. Luonnollista ainetta oleva sieni lupaa puhdistaa, kuoria ja ravita ihoa sekä tasapainottaa ihon Ph:ta. Sieni kastellaan lämpimällä vedellä ja sitä pyöritellään iholla joko puhdistusaineen kanssa tai ilman. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu paljon tasaisemmalta, vaikka kuoriminen tapahtuukin todella hellävaraisesti. Tykkään tästä sienestä tosi paljon ja meikinpoistostakin on tämän myötä tullut melkeinpä hauskaa! Hintaa tällä oli 8,95e.


Oliivi hoitosuihke. Sokoksen 3+1 päiviltä lähti mukaan Lifehairin vegaaninen oliivi hoitosuihke hiuksille. Tuote sisältää kosteuttavaa neitsyt oliiviöljyä ja on tarkoitettu etenkin värjätyille/kuiville hiuksille. Mun hiukset on tällä hetkellä rutikuivat varsinkin latvoista ja tarvitsee kaiken mahdollisen kosteuden, joten suihkin niihin tätä heti pesun jälkeen. Näissä Lifehairin tuotteissa on mun mielestä myös erinomainen hinta-laatu-suhde, sillä tämä maksoi 3,50e.

M

*mainoslinkki

4 kommenttia:

  1. Lifehairin oliivi-hoitosuihke on ollut mulla joskus, ja tykkäsin kovasti, vaikka sittemmin en ole sitä enää hankkinut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä hyvä tuote munkin mielestä! :)

      Poista
  2. Toi Laveran aine pitääkin käydä kotiuttamassa kunhan edellinen loppuu. Koita tässä pikkuhiljaa siirtyä luonnonkosmetiikkaan, ja sun blogisi toimii kyllä hyvänä tiedonlähteenä noille luonnonkosmetiikka (ja vegaani)tuotteille! :) Ihania ostoksia oot tehnyt♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä toimiva tuote ihonpuhdistukseen, eli suosittelen! :) Ihana kuulla että oot saanu täältä vinkkejä ♥ Kiitos! :)

      Poista