25.4.2016

SEITSEMÄN KEVÄÄN SUOSIKKIA



1. Make-up organizer. Näitä make-up organizereita on ollu monilla jo pitkään, mutta vihdoin mäkin tajusin miten hyödyllinen tuo onkaan! Sain mun siskolta tuollaisen ja siinä on kyllä tosi kätevää säilyttää meikkejä. Varsinkin siveltimet pysyy niin paljon parempana ja huulipunat ei oo koko ajan kateissa jossain laukunpohjalla, kun ne muistaa käytön jälkeen asettaa tuohon takaisin. 


2. Onnenonkija. Kävin kattomassa Onnenonkija-leffan ja  tykkäsin siitä ihan älyttömän paljon!  Leffa oli hauskasti tehty ja blogimaailmasta kertoviin aiheisiin oli tosi helppo samaistua. Harvoin oikeesti tulee leffassa sellanen fiilis, että toivottavasti tää ei loppuis vielä, mutta nyt tuli! Oon aika varma että tää on muidenkin kanssabloggaajien mieleen, joten jos ette oo vielä leffaa nähny niin suosittelen katsomaan :)


3. Tuoreet kukat. Kukat on aina varma kevään merkki ja niiden avulla on helppo sisustaa koti kevätkuntoon. Tulppaanit, neilikat ja ruusut on mun suosikkeja ja oon aika onnekas kun niitä ei kovin usein tarvitse itse ostaa :) Kukkien ostaminen piristää, mutta yllärikimppu piristää vielä tuhat kertaa enemmän!


4. Alpro go on. Mulla on mennyt tätä Alpron uutta "rahkaa" jo  varmaan monta kymmentä purkkia... Se vaan on niin hyvää jo ihan pelkiltäänkin ja menee helposti aamu/väli/iltapalana. Maustamattoman lisäksi valikoimasta löytyy myös passionhedelmä ja mustaherukka pienemmissä purkeissa. Helpottaa kiireisiä päiviä, kun täytyy saada nopeasti jotain proteiinipitoista evästä!


5. Andante. Fredrikinkadulta löytyy ihana ja sympaattinen Andante, josta tuli heti yks mun suosikkikahviloista Helsingissä. Kahvit saa kauramaitoon ja valikoimassa on useampaa erilaista raakakakkua. Ja kuinka taivaallisilta ne maistuikaan! Tuonne täytyy taas päästä pian istuskelemaan kauralatten ääreen joku kiireetön sunnuntai.


6. Farkkuhame. Mulla on ollut vähän ristiriitainen suhtautuminen farkkuhameisiin, koska muistan kuinka käytin niitä joskus ala- ja yläasteella ja näytin varmasti tosi "muodikkaalta". Nyt kuitenkin kun kaupat tuntuu tällä hetkellä olevan niitä pullollaan 2016-luvulle päivitetyissä versioissa, niin halusin itsekin hankkia sellaisen omaan vaatekaappiini. Etenkin tällaiset napilliset yksilöt miellyttää silmää ja farkkuhameen ympärille saa helposti rakennettua eri tyyppisiä asuja. Toimii siis vähän samalla tavalla kuin siniset farkut! Mitä mieltä te ootte, onko nää in vai ihan out? :D


7. Kiitos hyvää pikaruokaa. Tämä kirja on pelastus sellaisiin hetkiin, kun haluaa lautaselle jotakin uutta ja yllätyksellistä tai kun tekee mieli herkutella, mutta terveellisemmin. Resepteissä yhdistyvät terveellisyys, maukkaus ja nopea valmistusaika. Kaikki kirjan reseptit soveltuvat gluteenittomaan kasvisruokavalioon ja suurin osa resepteistä on vegaanisia (tai ainakin helposti sellaiseksi muunnettavia!). Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi hyvishampparit, korvapuustivohvelit tai ananaspehmis? Jep, hyvältä!

M

6 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvälle toi kirja! Pitääkin ite kans kattoa löytyiskö sitä mistään!:) Ja siis tuo alpron rahka on NIIIIN hyvää<3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan loistava kirja, löytyy varmasti ihan normi kirjakaupoista! :) Niinpä, nam!!♥

      Poista
  2. Pitääkin ottaa testiin noi Alpron rahkat, sillä ne jogurtit ovat ihan super hyviä! <3 Varsinkin toi passion kuulostaa herkulliselta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on tosi hyviä, uskon että tykkäät jos kerran jugurtitkin on sun mieleen! :) <3

      Poista
  3. Kukat on kyllä niin ihana kevään merkki ja niitä on pakko saada :) Toi leffa ois kyllä kiva päästä katsomaan, bloggaajien suosikki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä piristää niin ihanasti kotia :) Se oli kyllä tosi hyvä vaikka olin aluks vähän epäileväinen! :D Ylitti siis odotukset! :)

      Poista