1.4.2016

PÄÄSIÄISEN VIETTOAPääsiäinen sujui rauhallisissa tunnelmissa grillaten, suklaata syöden, uuteen koirakamuun tutustuen, ulkoillen ja Netflixiä katsellen. Lauantaina käytiin myös Savonlinnan yössä ja oli kyllä kiva ilta! Mun oli tarkoitus ostaa itelleni vegaanisia suklaamunia, mutta heräsin koko pääsiäiseen ihan liian myöhään ja kaikki oli loppu! Ens vuonna on kyllä pakko tehdä itse vegaanisia kindereitä, koska ne näytti niin hyviltä. Onneksi oli kuitenkin paljon muita herkkuja, joten ruokaöverit sai vedettyä ilmankin :) Ihan hyvä ettei tällaisia pyhäpäiviä ole kovin usein, koska tulee vaan syötyä ja maattua.. 


Kaiken syömisen ja makoilun lisäksi käytiin sentään kävelemässä Saimaalla ja mulla oli kovat odotukset nähdä norppa. Noh, eipä arvatenkaan onnistanut, joten uusi yritys kesällä, koska just tuolla niitä kuulemma asustelee!


Pääsiäisen jälkeen mulla alkaa aina virallisesti kevätfiilis, joten kevättakit, aurinkolasit ja tennarit voi kaivaa esille pitkän talven jälkeen. Auringosta saa niin paljon energiaa ja kaikista parasta on se, kun tuntee ulkona auringon lämmön kasvoilla 

Ps. Muokkailin viime viikolla vähän tätä blogin ulkoasua. Vielä haluan vähän muutosta tähän, mutta täytyy ensin konsultoida jota kuta viisaampaa, kun omat koodaustaidot eivät kovin pitkälle riitä.. Toivotavasti tykkäätte tästä uudesta ilmeestä :)

M

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis tuo valkoinen paitasi <3 Mistä se on ostettu? :)

    http://by-rosejuliet.blogspot.com

    VastaaPoista