26.4.2016

BRUNCH LOVE


Mikä oliskaan ihanampi tapa aloittaa sunnuntai, kuin itsetehty brunssi! Rauhallinen aamu, hyvää ruokaa, chilli soittolista ja poikaystävän seura - onnistuneeseen aamupäivään ei muuta tarvita. Brunssiherkut maistuu vielä moninkerroin paremmalle, kun niiden eteen on nähnyt itse vähän vaivaa. Brunssille laitettiin tuoreita hedelmiä ja marjoja, kasviksia, vastaleivottuja sämpylöitä, tofua, suklaavanukasta (resepti täältä), smoothieta, pähkinöitä ja kahvia. Tällaisissa hetkisssä saa kyllä hyvin unohdettua kaikki arjen stressaavat jutut ja keskityttyä pelkästään nauttimaan herkuista ja toisen seurasta. Pienistäkin jutuista riittää iloittavaa koko päiväksi :)

Tää mun brunssi-ihastus ei oo kyllä hetkeen laantumassa, sillä Helsingistäkin löytyy varmaan kymmeniä houkuttelevan kuuloisia brunsseja, jotka on vielä testaamatta! Onko siellä muita, jotka rakastaa brunsseja?

M

14 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana brunssi :) Tais instassa olla kuvaa tästä kun muistaakseni siellä jo tota ihanaa aamupalaa himoitsin :p Pitäis kyllä useemmin järjestää tollasia, tuo niin kivaa piristystä arkeen ja viikonloppuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo instasta löytyi tällainen brunssikuva myöskin! :) Aika pienellä vaivalla saa jo tehtyä piristävän brunssin <3

   Poista
 2. Voi että näyttää kyllä pöytä korealta! Voi kun itsekin jaksaisi joku sunnuntai ottaa itteensä niskasta kii ja taikoa jonkun ihanan brunssin, tänä sunnuntaina voisi ehkä vapun kunniaksi sellaista harkita jos sitä jaksaisi väsäillä sellaisen 8) Tai sitten sitä vaan laiskana lähtee johonkin kivaan paikkaan vappubrunssille, aika luksus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo brunssit ja vappu kuuluu kyllä ehdottomasti yhteen! :) Tietysti on mukava mennä nautiskelemaan ihan valmiiseenkin pöytään! <3

   Poista
 3. Brunssit on ihan parhaita <3 Kivoja kuvia :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia
  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Brunssit on ihan parasta kun niitä alkaa järkkämään tai tekemään kotona. Se, kun saa vaan syödä rauhassa kaikkia hyviä juttuja on ihan luksusta. Hyvältä näyttää pöydän antimet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä ainakin rakastan väsätä kaikkia erilaisia herkkuja! <3 Niin on, ihan parasta! :)

   Poista
 5. oihh namss näyttää hyvältä! nuo smoothiet on ihan parhaita 8)

  VastaaPoista
 6. Niin herkullisen näköinen brunssi! Namnam <3 Tekis itekin mieli tehdä taas pitkästä aikaa kunnon brunssi omin pikku kätösin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mukavaa puuhaa, en tiedä nautinko ite enemmän brunssin väsäämisestä vai sen syömisestä, haha! <3

   Poista