15.4.2016

SUMMER WANTIES

Kesän helpoin asu on mun mielestä haalari shortsimallisena. Yhtä kevyt kuin kesämekko, mutta ei tarvitse huolehtia, että yllättävä tuulenpuuska nostaisi helmat korviin! Asustamiseenkin riittää pelkät isot aurinkolasit ja asu on silti mielenkiintoinen. Illalla terassille toimii sitten taas musta, tyylikkäämpi malli kokopitkillä lahkeilla.

Uusia bikinejä en ostanu viime kesänä yhtään kappaletta (ei ollu ihan biitsikelit..), joten tänä vuonna olis kiva saada joku uusi yläosa ja kokouikkari, jos rannallekin pääsis vähän enemmän.

Tarviin uudet kengät kesäksi ja eniten silmää miellyttää Matt and Nat -merkin Namur-sandaalit. Ne olis helppo yhdistää sekä revittyihin farkkushortseihin että sitten vaikka siistimpään maksimekkoon. Myös Vagabondin uudesta non animal -mallistosta löytyy vaikka mitä kivoja kesäpopoja!

Kesällä käytän yleensä vaaleampia värejä, joista tykkään erityisesti asusteissa. Vaaleanlila clutch olisi ihana ja vähän erilainen lisä mun laukkukokoelmaan. Myös alusvaatteet saa kesällä olla kevyempiä ja oonkin tykästyny mukavuuden takia Calvin Kleineihin, jotka ei kiristä tai purista yhtään mistään. Niitä olisi kiva hommata lisää kesää ajatellen.

Mitä juttuja teillä on ostoslistalla kesää varten? :)

M

*mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Mulla on aika lailla sama lista. Farkkushortsit ja joku kellomainen tohon vielä mukaan, niin mun lista ois siinä :D Toi on kyllä totta, että haalari on niin ihanan helppo asu kesäisin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin listalle vois lisätä vielä parit farkkushortsit! :D Oii pääsispä jo käyttämään haalareita ♥

   Poista
 2. Mulla on pari Matt & Natin laukkua, joihin olen ollut hyvin tyytyväinen. Onneksi merkin kenkiä ei saa kätevästi Suomeen ilman riskiä että ne eivät sopisikaan jalkaan, joten ne ovat jääneet ihastelun tasolle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä ihana saada matt & natin laukkuja :) Toi on kyllä totta että kengät on vähän riski kun ulkomailta tilaa, mutta ehkä pakko ottaa sellainen kun noi kengät on vaan niin ylitsepääsemättömän ihanat :D♥

   Poista
 3. aaah, eikä miten ihania!<3 Etenki toi HM uikkari 8)

  VastaaPoista