24.1.2013

Can't stop 'cause we're so high, let's do this one more time

Keskiviikkona tuli taas käytyä vähän ulkoilemassa, kun meidän vaihtarikaverit järjesti bileet niiden uudella villalla. Ennen sinne menoa hengailtiin omalla porukalla meidän villalla, saatiin taas lisää vahvistusta Suomesta niin meitä olikin yhtäkkiä jo 14 :)


Tilattiin kolme taksia ja hurautettiin bileisiin, jossa porukkaa olikin jo aika reippaasti. Ette voi ees kuvitella miten kuuma tuolla oli, onneks uima-altaan vesi ees vähän viilenti jalkoja. Täällä on ihan turhaa suoristaa hiukset, koska viiden minuutin päästä ne näyttää samalta kun lähtötilanteessa. Ja silti mä aina teen sen ja loppuillan kiroon tota pörrökasaa hahah :D 


Poolpartyista lähdettiin puolilta öin jatkamaan Kutalle. Vaikka olikin keskiviikko, niin Legian street oli ihan tukossa takseista, Balilla joka päivä on bilepäivä!! Mentiin jo lemppariks tulleeseen Eikoniin, siellä soi paras musa ja tunnelma on kivan rento. Skygardenissakin tuli pyörähdettyä kun täällä ei länsimaalaisten tarvii maksaa mihinkään sisään. Sinne on aina kunnon turvatarkastukset metallinpaljastimien kanssa, miehet kopeloidaan ja naisten käsilaukut katotaan läpi. Huomaa että niiden vuoden 2002 pommi-iskujen jälkeen täällä on tiukennettu noita turvallisuusjuttuja ja ihan hyvä niin.


Huomenna lähdetäänkin sitten vähän reissun päälle, ajellaan nelkyt kilsaa skobilla pohjoiseen päin Ubudin kulttuurikaupunkiin. Innolla odotan jo huomista kun meidän menopelit starttaa klo 8 aamulla! Matkaan menee aikaa reilu tunti mutta meidän blondiletkan on hyvä varata aikaa tuplasti. Kiva päästä taas näkemään uusia paikkoja, yritetään olla eksymättä kovin pahasti! :)

M

8 kommenttia:

 1. Näitä sun postauksia kyllä niin ihana lukea, kun näistä oikeen huokuu se, kuinka sä nautit siellä olosta! Ja oot taas kerran ollu sairaan nättinä liikenteessä<3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla että se fiilis välittyy sinnekin! :) Voi kiitos ♥

   Poista
 2. Oi vitsi ku joku allas tuolla ja äääää määki tahon!! :D

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! haluisin kovasti ulkomaille :-)

  http://liwlf.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi hitsi siellä on ihanan näköistä!! :)

  VastaaPoista