6.1.2013

Maailman parasta ruokaa ja yöelämää

Viime päivät Balilla on hujahtanu ihan hetkessä. Ollaan vuokrattu meille villa, loikoiltu uima-altaalla, kastuttu monsuunisateessa ja herkuteltu ravintoloissa. Päätin alkaa täällä nyt kokonaan kasvissyöjäks, koska täältä saa niin hyvää vegeruokaa ja yleensä vielä paljon halvemmallakin kun liharuokia. Jos täällä tilaa kanaa niin ei ikinä tiedä minkälaista ylläriä lautasella odottaa, oppii kyllä arvostamaan niitä suomalaisia broilerin rintafileitä.. Kanojen kohtelukin täällä on kuulemma aika hirveää, joten koitan välttää myös kananmunien syöntiä. Tilasin yks päivä tofua ja se oli ihan sairaan hyvää! Tofussa on paljon protskua ja rautaa, joten se on tosi terveellistäkin. Aasialaiset osaa kyllä maustaa ruoat ihan taivaallisiks :)


Eilisen bileillan asua:

Peplumtoppi Newlook, nahkashortsit Gina tricot, balleriinat H&M


Syötiin eilen hotellilla illallista ennen kun lähdettiin kohti Kutan baareja. Otin kasvissandwichin joka maistu oikein hyvältä tulisen kastikkeen kanssa. Näitä ruokia tulee niin ikävä sitten joskus.. Tilattiin ruuan kaveriks Bintangit, joilla ilta lähtikin hyvin käyntiin.


Kutalla mentiin ekaks jo tuttuun Bagus pubiin, josta lähdettiin muiden vaihtareiden kanssa Alleycatsiin. Heti kun astuttiin sisään Alleycatsiin tiesin että se on mun paikka! Hyvää musaa, ruskettuneita ausseja ja rento tunnelma. Jos matkustatte Balille niin Alleycats on ihan must!!! Se toimii hyvin alottelupaikkana ja meneekin kiinni jo puolilta öin. Jatkettiin iltaa Skygarden yökerhoon, johon tykästyin kans ihan heti. Päästiin ilmasin sisään ja kaikki paikalliset joutu jonottaan ja maksaan.. En oo koskaan ennen ollu noin isossa yökerhossa, porukkaa oli ihan sairaasti ja klubissakin kerroksia niin monta etten pysyny perässä. Katolla oli sellanen ulkoilmatanssilattia jossa viihdyttiin pitkälle yöhön. Mulla oli koko illasta vaan yks ajatus: MÄ RAKASTAN BALIA!!!!


Seuraavana aamuna oli ihana ilma, aurinko paisto ja oli mielettömän kuuma jo 10 aamulla. Oli aika ihanaa viettää aamupäivä poolilla :)


Taas vähän ruokaa :D Tällä kertaa lautaselle tuli maailman parasta rucola-kirsikkatomaatti-pastaa, jota olin ehtiny testaamaan jo aikasemminkin. Meen kyllä ehdottomasti vielä kolmannenkin kerran! Jälkkäriks otin pitkään himotun jätskiannoksen cookies&cream- ja snickersgelatolla. Ei tarvii kysyy oliks hyvää :))


Ruuan jälkeen mentiin Carrefour-nimiseen isoon markettiin ostamaan ruokaa villalle. Pikkunen kuorma kerättiin, ompahan ainaki syömistä taas vähäks aikaa!


Postailen huomenna kuvia meiän villasta, jonne muutettiin tänään. Huomenna on eka koulupäivä Udayana universityssa, vähän ehkä jänskättää!

Öitä ja huomiseen :)

M

8 kommenttia:

  1. RUSKETTUNEITA AUSSEJA ?!??!!?1?+ miten sää voit olla vielä elossa !:D omfg <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooooo koko paikka täynnä niitä!!! ♥ en kyllä tajua haha :DDD

      Poista
  2. Näyttää niiin hyvältä sulla noi nahkashortsit!! Eikä noi ruoatkaan huononnäkösiä oo ;--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! täällä on kiva kun voi baariin lähtee shortseilla :) jep :D

      Poista
  3. Ihanan näköstä!! Tuolla kyllä varmasti osataan maustaa mikä vaan hyvän makuseks! Että varmasti ihan eri syyä kasvisruokaa siellä ku täällä.. Voin vaan kuvitella kuin huippua siellä on, äääh!! :D Täydellinen tuo kuva tuolta altaalta, jossa on tuo kukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin osataan! :) Varmaan just siks suomessa syödään niin vähän kasvisruokaa kun se vaan yksinkertasesti on pahaa :D On täällä kyl vaan huippua!!

      Poista
  4. Siis apuaaaaa, mä oon kans ollu kerran BALILLA ja olin sillon et aaaaaaw. Siis se oli niin ihanaa! Me oltiin frendin kaa heti ekas baaris sillee, et miten tää voi olla näin mahtavaa, me muutetaan tänne! Mä himoitsen tota sun toppia niiin paljon :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans ihan samanlainen fiilis!! :D täällä on niin huippuu :)) oih haha, se on kyllä yks lemppareista :D

      Poista