5.1.2013

Ekat päivät Balilla

Lennettiin torstaina Balille aika harmaassa säässä. Koneesta näki hyvin, kuinka kaatamalla vettä oikein tuli! Saatiin kentällä jonottaa viisumeiden takia ja odottaa taksiakin ainakin tunti, josta kuumuus, sade ja väsymys ei tehny kovinkaan miellyttävää.


Hotellin sijaintikin oli pienimuotoinen järkytys, oltiin jossain keskellä slummia. Kadun varret oli täynnä roskaa, joka askeleella sai varoa ettei astu monta metriä syvään viemäriin tai ettei puusta tipu iso lisko niskaan ;D No ei nyt ihan, sade, nälkä ja väsymys tekee asioista aina vähän kamalampaa kun todellisuudessa. Paitsi niitä liskoja täällä kyllä vilisee sellasista metrin mittasista mötköistä pikku gekkoihin. Näin myös söpön sammakon yks päivä ja kulkukoirat on myös ihania. Mulla on vaihdon lopussa varmaan joku kunnon eläintarha mun huoneessa... Käytiin syömässä sairaan hyvää pastaa ja pulahdettiin hotellin uima-altaaseen niin fiilis oli heti jo pikkusen parempi :)


Perjantaina kierrettiin villoja kiinteistövälittäjä Farrahin kanssa aurinkoisessa säässä. Löydettiinkin yks aika kiva kahdeksalle hengelle tarkoitettu talo uima-altaalla Seminyakista. Siinä on kaikille omat makkarit ja kylpyhuoneet, kaks yleistä tilaa ja kaks keittiötä. Muutetaan sinne aika todennäkösesti huomenna sunnuntaina :)

Iltapäivästä mentiin tutustumaan Kutaan, joka muistuttaa aika paljon jotain Kanariansaarten turistihelvettiä :D Löytyy sieltä kuitenkin myös kivojakin paikkoja ja muun muassa kaikki baarit sijaitsee siellä. Käytiin Beach loungessa istuskelemassa ja viilentymässä uima-altaalla. Siellä järjestetään kuulemma kivoja pool partyja!


Kutan rannat on just turistien takia ihan kauheessa kunnossa, roskaa on joka puolella! Parhaat rannat löytyykin jostain vähän kauempaa rauhallisemmilta alueilta. Piti silti käydä vähän kahlailemassa merivedessä ja napata parit kuvat auringonlaskusta :)


Illaks mentiin istuskelemaan Bagus pubiin, jonne tuli myös muita Asia exchangen vaihtareita. Join elämäni ensimmäisen oluen, Bintangin. Ei se kyllä hyvältä maistunu, mutta jospa siihen vielä tottuis, ei se nyt ihan niin hirveetä oo kun suomalainen olut :D Täältä vaan ei oikein saa mitään siidereitä, joten olut on oikeastaan ainut vaihtoehto. Uutisissa on ollu monia tapauksia, joissa turisteja on kuollu/sokeutunu juotuaan baarissa drinkkejä, joita on jatkettu metanolilla. Onhan toi nyt äärimmäisen harvinaista, mutta en kyllä uskalla siltikään mitään riskiä ottaa. Viinipullotkin maksaa täällä 20-40e, joten Bintangilla mennään :)


Nyt istuskelen koneen kanssa tässä hotellin aulassa, meiän piti mennä surffaamaan ekaa kertaa, mutta ulkona sataa taas. Onneks sateet tulee yleensä vaan nopeina kuuroina niin ehkäpä iltapäivällä pääsis kunnolla jo biitsille ottaan vähän brunaa :)

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti