20.1.2013

Weekend

Kokattiin tässä yhtenä päivänä tyttöjen kanssa pastaa. Täällä tulee tosi paljon syötyä ulkona kun se on melkeen samanhintasta kun jos tekee ite. Ravintolaruokakin alkaa kyllä jossain vaiheessa vähän kyllästyttään ja alkaa tekeen mieli vähän normaalimpaa ravintoo. Neljä blondia, kaasuliesi ja kahden teepannun väliin viritetty keikkuva wokkipannu, turvallista! Pastasta tuli kyllä tosi hyvää, laitettiin siihen tonnikalaa, tomaattia, avokaadoa ja parmesaania nams. 


Jälkkäriks jätskiä, mitä täällä menee ihan laittoman paljon...


Dinnerin jälkeen pimeän tullen hiivittiin Anniinan kanssa pihalle ja istutettiin lusikan avulla avokaadopuu. Voidaan sit kohta ottaa niitä ihan tuoreena suoraan puusta ;)


Perjantaina oli ihan sairaan kuuma päivä (tais olla just sillon ku Suomessa oli -27C ;) ja otettiin koko päivä aurinkoo. Illalla lähdettiin Iinan kanssa Seminyakin La Planchassa kerran kuussa järjestettäviin beach partyihin. Päälle laitoin Kuala Lumpurista ostetut pitsishortsit joihin oon ihan rakastunu!! :)

Toppi Only, shortsit Mirrorcle, clutch New look, kaulakoru H&M

En ollu koskaan aikasemmin ollu beach partyissa ja tunnelma oli vielä mielettömämpi kun mitä olin kuvitellu! Kuuman kostee ilmasto, tuulenvire mereltä, DJ:n soittamaa klubimusaa, paljain jaloin tanssimista hiekalla, aaltojen pauhaus... Ens kuussa todellakin uusiks :)


Lauantai-iltanakaan en malttanu olla vaan kotosalla joten pistettiin sillonkin partyt pystyyn. Josu haki meille 8 litraa mansikkajädee ja Mister vodkaa, tuli aikas mielenkiintosia drinksuja :D


Pelattiin kaikkia juomapelejä; vesiputousta, en oo koskaan ja flip a cupia. Oli hullun hauskaa, meillä oli ihan voittamaton tiimi kupin flippauksessa! Meiän ihana vuokranantaja Jufri (suomalaisittain Juha ;D) tuli jossain vaiheessa sanomaan että ollaan aika kovaäänisiä (ihan tosi??? :D) niin päätettiin sitten lähteä jatkamaan Kutalle. Eikonin kautta Skygardeniin ja mäkin kautta kotiin oli meidän illan kulku.


Tää sunnuntai onkin menny vaan laiskotellessa kotona. Äsken kiipesin kattoterassille nappaan kuvia auringon laskusta, oli aika kauniin näköstä.


Meillä asuu täällä kauhee määrä gekkoja, niitä tulee iltasin sisälle ihan kymmenittäin. Ne on kyllä ihan kivoja ja söpöjä, ainut että ne rääkyy hirveellä äänellä "GEKKKKOUUUUUU". Juoksin yks ilta ulos että onko täällä joku iso lintu :D Mutta pikkugekkohan se siellä vaan jutteli...


Kyllä uni maittaa tällasen viikonlopun jälkeen, selamat malam!

M

6 kommenttia:

  1. Vitsi varmaan huisia juhlia tuolla :D Hahah en millää voi kuvitella, että oisitte ollu kovaäänisiä......

    Enkä yhtää ihmettelis vaikka tuosta kasvaiski joku avokadopuu oikeesti :D Perus varmaan jossai Balilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on todellakin, ihan eri meininki ku suomessa!! :D Joo haha saas nähdä oliko meiän puutarhurin taidot ihan riittävät.. ;)

      Poista
  2. Ei varmaan kyllä ollenkaan kaduta että lahdit sinne, sen verran mahtavalta vaikuttaa sun kuvien ja tekstin perusteella :--D Pikkasen vaihtelua normi arkeen! :D Ihana toi sun asu, vähän oon kateellinen kun mä joudun tääl istuun sisälläkin villapaita päällä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo en oo katunu kyllä hetkeekään, sen verran mahtavaa täällä on!! :D Kiitos! No höh, älä nyt liikaa kuitenkaa palele :)

      Poista
  3. Hei eiks sua pelota että noi liskot tulee sänkyyn yöllä ku nukut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne mua pelota, eikä ne muutenkaan tuu ees sänkyyn :D

      Poista