7.1.2013

Meidän villa

Nyt tulee kunnon kuvapläjäys meidän villasta! Tää sijaitsee tosi kivalla alueella Seminyakissa lähellä rantaa, ruokapaikkoja ja yöelämää. Koululle on skootterilla puolen tunnin matka mutta ei se haittaa kun meillä on niin vähän koulua. Meillä on tavallaan kaks erillistä villaa ja ne muodostaa keskelle sisäpihan, jossa on uima-allas. Huoneita tässä villassa on siis yhteensä kahdeksan, kahdella on yhteinen kylppäri ja kaikissa muissa on omat. Huoneet on keskenään aika erilaisia niin kaikista reiluinta oli arpoa kuka saa minkäkin. Mun onneks sain sen minkä halusinkin eli master bedroomin :) Se pelkkä huone on paljon isompi kun mun koko asunto Tampereella! Omien huoneiden lisäks meillä on kaks keittiötä, kaks olohuonetta, pari yhteistä vessaa, muutama kattoterassi aurinkotuoleilla ja kiva piha. Heittäisinköhän tähän että pinta-alaa on ainakin joku 400 neliöö. Maksetaan tästä kuukaudessa 40 000 000rp eli 400e/hlö. Hintaan sisältyy vesi, sähkö, internet, vartiointi ja siivous. Tän villan omistaja asuu perheensä kanssa ihan tossa vieressä ja ne vaikuttaa tosi mukavilta ja rennoilta.


Meillä on täällä muutama lemmikkikin (tähän en nyt laske niitä järkkyjä tuhatjalkasia...). Vesialtaassa asustelee kilpikonna, kolme kultakalaa ja iso monni. Iltasin seinät vilisee sisällä pieniä gekkoja. Ne on ihan söpöjä ja kivoja kun ne syö täältä ötököitä :)



Sitten se mun bedroomi! Huoneessa on paljon tilaa, iso sänky, vaatekaapit, pari pöytää ja POREAMME!


Onko kiva teiän mielestä? :)

M

20 kommenttia:

  1. No on kyllä kiva!:) Kyllä tuolla viihtyis.:)

    VastaaPoista
  2. Toihan näyttää ihan täydelliseltä!:)

    VastaaPoista
  3. näyttäää ihanalta!! miks sä siis oot tuola? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyl ihana :) oon tääl vaihdossa tän kevään, kesällä tuun sit takas suomeen :)

      Poista
  4. Voi morjes Mindful :D Ihan semihulppeen näköstä! Terkkuja kaikille! :) <3

    VastaaPoista
  5. Ai onko kiva :D Koko paikka näyttää niin mahtavalta ja toi sun huone on ihan täydellinen! Poreamme ja kaikki, voi vitsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään mun huoneesta kyl ihan älyttömästi ja joo poreamme on kans aika jees.. :))

      Poista
  6. aaah sun OMA poreammee!! vähänkö mä oon kade :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on!! en ois kyl uskonu että vielä joskus pääsen asuun tällaseen :)

      Poista
  7. Ei hitto että näyttääkin hyvältä! Voi vitsit! Niiin kaunista. Ja tuo poreamme on aivan mieletön. Otahan kaikki ilo irti siitä ympäristöstä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tääl on kyl kaunista :) joo otan kyllä ilon irti kaikesta täällä! :))

      Poista
  8. Huhhuh miten upee kämppä! :o

    VastaaPoista
  9. Heippa! Eksyin sun blogiisi Asia Exchangen vaihtoblogeja selatessani, ja ai että oma innostus vaan kasvaa! Mikä tämä teidän villan nimi oli jossa asustitte? Tai osaatko mahdollisesti suositella tuolta alueelta muita vastaavia? Vaikuttaa meinaan aika ideaalilta porukalle, jonka kanssa olis syksyllä tarkotus asustaa yhdessä :) Kuinka monta makuuhuonetta tuossa siis kaiken kaikkiaan oli? Olisin tosi kiitollinen vastauksesta! Voit laittaa viestiä myös s-postiin sokako@utu.fi jos siltä tuntuu, muutenkin kaikki Bali-vinkit ovat tervetulleita!

    VastaaPoista
  10. Moi! Oi ihana kuulla että oot lähdössä Balille! :) Tässä on linkki tän villan sivulle: http://bali360.net/villa-jufri-sunset/. Noita villoja välittää sellanen Farah-niminen nainen, joka on naimisissa suomalaisen miehen kanssa ja se pitää Balilla Asenne surffia. Kannattaa kysellä Farahilta hyvissä ajoin ja sillä on myös paljon muitakin villoja. Ja siis kaheksan makuuhuonetta oli tossa meiän villassa :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos kun vastasit! :) Itseasiassa eräs meistä löysikin tämän samaisen villan ja yritetään juuri saada varailtua ;) Täytyy pistää muistiin tuo surffipaikan nimi, sekin meinaan kiinnostaisi kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu että löysitte! :) toivotaan että saatte varattua!! :)

      Poista