13.1.2013

So damn perfect friday

Perjantaiaamuna oli aivan täydellinen biitsikeli, joten pakattiin aurinkovoiteet messiin ja lähdettiin taksilla kohti Kutan rantaa. Voitte uskoo että oli kuuma tuolla auringonpaisteessa! Rannalla liehui punaiset liput, joten ei uskallettu kunnolla uida ja merivesikin oli sen verran lämpöistä ettei se paljoa edes viilentänytkään. Voi että oli ihana hengailla tuolla ilman mitään kiirettä tai stressiä :)


Rannalla loikoilun ja vedessä pulikoimisen jälkeen iski kauhea nälkä ja poikien vielä jäädessä surffaamaan me tytöt päätettiin lähteä Beach loungeen syömään lounasta. Tuolta sai kanasandwichin kokonaisella kanafileellä joten uskalsin tilata ja annos olikin tosi herkullinen! Löyty taas yks lemppari ruokapaikka lisää :) Ihan huippua kun samassa paikassa on myös uima-allas, jossa käytiin vielä vilvottelemassa ennen kotiin suuntaamista. Kierreltiin matkalla parit katukojut ja ostettiinkin jotain pientä. Mentiin myös mun kauan odottamaan hemmotteluhoitoon, otettiin Anniinan kanssa pedikyyrit ja Viivi otti manikyyrin. Puolen tunnin pedikyyri hierontoineen ja kynsienlakkauksineen maksoi reilut 2e. Taidankin mennä vaikka joka viikko :)


Kotiin päästyä alkoikin valmistautuminen ensimmäisiin vaihtaribileisiin! Päälle laitoin tällasta: 

Toppi Mirrorcle, hame H&M, rannekoru Spirit store

Bileet järjestettiin samassa Beach loungessa jossa oltiin jo aikaisemmin päivällä hengailtu. Saatiin indonesialaista ruokaa ja juomaa, tutustuttiin lisää muihin vaihtareihin ja nautittiin kuumasta biletunnelmasta ;)


Oli taas kerran ihan törkeen kiva päivä, ilta ja yö! Rakastan Balia taas vielä pikkusen enemmän :) Ihan parasta kun baarista voi vaan lähtee miettimättä että laittaisinko mä mun talvitakin alle nyt nää kaks vai kolme neuletta??? :D Terkkuja vaan sinne pakkasiin, älkää liikaa jäätykö :)

M

3 kommenttia:

  1. Voi, oot niin nätti ja sulla on aivan älyttömän ihanat hiukset!! <3

    VastaaPoista
  2. Ihania matkakuvia! Näyttää kivalta paikalta!:))


    http://marsqn.blogspot.com

    VastaaPoista